Constantin Budescu, pe vremea când juca la FCSB / Foto: Profimedia

Video Exclusiv Gabi Balint nu l-a menajat pe Constantin Budescu, după transferul la Farul: "Să-și facă dietă!"

articol scris de Digi Sport
04.08.2023, 21:42
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Constantin Budescu (34 de ani) a semnat cu Farul, după ce s-a despărțit prematur de Petrolul în perioada de mercato a verii

Mijlocașul ofensiv a fost transferat la dorința lui Gică Hagi, cel care l-a lăudat în repetate rânduri pe Budescu, atunci când acesta îmbrăca tricoul altor echipe. 

Gabi Balint a comentat transferul lui Constantin Budescu la Farul

Prezent în studio-ul Fotbal Club, Gabi Balint (60 de ani) a fost pus să comenteze trecerea lui Budescu de la Petrolul la Farul. Fostul atacant nu l-a menajat pe fotbalist și i-a transmis că are de muncit dacă vrea să strălucească sub comanda "Regelui". 

În plus, fostul internațional român a garantat că un conflict între Budescu și Hagi nu ar putea fi posibil, deoarece fotbalistul are un respect prea mare pentru noul său antrenor. 

"Eu înțeleg, îl dorea de mult timp pe Budescu, e unul dintre preferații lui. Singur, cum l-am văzut pe Budescu la Petrolul, cum arată din punct de vedere sportiv, ca greutate, cât aleargă... Eu îl simpatizez.

Poate să se enerveze, eu îmi spun părerea. Din punct de vedere sportiv, trebuie să tragă tare. Trebuie să pună osul la treabă dacă vrea să-i demonstreze lui Hagi.

L-a transferat ca să fie număr 10, Hagi e sensibil la numărul acesta. L-a dorit de ani de zile, dar anii au trecut. Nu mi-a plăcut cum l-am văzut la începutul campionatului, are de tras. Cu Alibec i-a ieșit.

Budescu a făcut un cuplu foarte bun cu el. Depinde numai de Budescu. Eu cred că el mai poate, dar trebuie să se ambiționeze. Are personalitate multă.

Eu nu cred, o spun din capul locului (n.r. un posibil conflict între Budescu și Hagi). În primul rând, Budescu are un mare respect pentru Hagi și, chiar dacă ar fi vorba de un conflict, nu apucă să se întâmple.

Nu asta e problema care mă face să fiu negativist în ceea ce privește transferul. Eu sper ca el să-și dea seama că are o vârstă, să tragă de el. Mai poate juca fotbal la nivelul acesta.

Să-și facă o dietă, să se pregătească. Budescu are tehnică, jos pălăria! Dar trebuie să și alerge, nu mai există decarul pentru care aleargă echipa", a spus Balint. 

Constantin Budescu a semnat cu Farul

Anunțul oficial al transferului a fost făcut vineri, pe site-ul oficial al campioanei României. 

”Începând de astăzi, mijlocașul Constantin Budescu este noul jucător al Farului Constanța. Ajuns la 34 de ani, Budescu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști români din ultimul deceniu.

Are 17 selecții (5 goluri) pentru naționala României, a fost declarat cel mai bun fotbalist român în 2017 și este campion al României cu Astra Giurgiu în 2016, câștigător al Cupei României în 2014 și al Supercupei în 2015 cu aceeași echipă.

În carieră a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Astra Giurgiu, FCSB, DL Yifang (China), Al-Shabab (Arabia Saudută), Damac FC (Arabia Saudită) sau FC Voluntari.

Bun venit, Budi și cât mai multe realizări la Farul!”, au scris cei de la Farul Constanța pe site-ul oficial

Etichete: gabi balint , constantin budescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elicopterul care îl transporta pe președintele Iranului Ebrahim Raisi a „aterizat forțat”. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Man. City - West Ham 2-1, DGS 1 / Arsenal - Everton 1-1, DGS2. Titlul se decide în ultima etapă

Meciul din Serie A care i-a băgat în cont 800.000 de euro lui CFR Cluj

Video Jurgen Klopp, în lacrimi! Neamțul a auzit ultimul ”YNWA” pe Anfield și nu și-a putut controla emoțiile

Video Dorinel Munteanu a anunțat ce se va întâmpla la Oțelul, după ce echipa a ratat tot sezonul în doar 5 zile

Citeşte şi

Oficial Constantin Budescu, OUT!

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian