Gabriel Torje / Foto: Digi Sport

Video Exclusiv Gabi Torje a zis suma minimă pentru care ar reveni în Liga 1: "Dacă mâine îmi oferă atât, vin". Ce spune de Craiova

articol scris de Digi Sport
08.06.2021, 23:16
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gabriel Torje e liber de contract din 22 aprilie, când a reziliat înțelegerea cu Bandirmaspor, din Liga secundă turcă, însă acum ar reveni și în România.

Mijlocașul de 31 de ani a dezvăluit și suma minimă pentru care ar semna.

Gabi Torje: "Dacă mâine îmi oferă cineva 12.000-14.000 pe lună, revin în România"

"Nu am avut din Liga 1 din România nicio ofertă scrisă. Am avut discuții cu mai multe persoane, însă nimic concret. Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, niciun conducător de la niciun club. Doar am vorbit cu intermediari și am vorbit cu doi antrenori.

Sunt echipe și de sus, și de jos, dar nu pot să vă zic acum ceva concret. E posibil să revin acum în Liga 1, în momentul de față, pentru că fac 32 de ani în noiembrie și doresc să stau acasă, mai aproape de familie.

Dacă va veni o ofertă egală sau cu o mică diferență față de cele din străinătate, pot să rămân în România. Am avut două oferte din străinătate până acum, refuzate. Nu era o sumă foarte mare, pot să vă zic și suma, era 14.000 de euro pe lună.

Am avut 14.000 din Malta, e o locație frumoasă, de vacanță. Acolo voiam să semnez cel mult un an și jumătate. Păi faci 33 de ani, unde mai mergi? Dacă voiau 3 ani, e cu totul altceva, ai o siguranță.

Dacă mâine vine cineva din România și îmi dă 12.000-14.000 de euro, ok. Contează siguranța, dar m-a, dus în Grecia cu siguranța că se plătește peste tot la ei. Și am stat cu banii și 6 luni", a spus Gabi Torje la Fotbal Club.

  • În 2011, când s-a transferat de la Dinamo la Udinese, Torje avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, conform impresarului său.

Torje: "Repet: indiferent că se schimbă lucrurile, nu mă duc la FCSB"

Torje deplânge situația lui Dinamo, de unde spune că nu a avut nicio ofertă și nu a primit niciun telefon.

Din moment ce e liber de contract, Torje a fost întrebat din nou dacă ar merge la FCSB. Prezent în studioul Fotbal Club, fostul său coleg, Ianis Zicu, s-a amuzat pe această temă.

Gabi Torje: "Niciodată scrisă (n.r: ofertă de la FCSB). Așa, verbală, și eu zic: îți dau 5.000 să vorbim la mine acasă, la masă"

Ianis Zicu: "Degeaba, nu l-a prins la mănăstire."

Gabi Torje: "N-am avut niciodată ofertă scrisă. Am zis de două ori și repet: indiferent că se schimbă lucrurile, nu mă duc. Am zis în felul următor: nu am zis nu nimănui, cu această excepție. Nu am zis nu Craiovei, dar cu siguranță că cei de la Craiova nu m-ar accepta venind de la Dinamo, însă în fotbal sunt jucători profesioniști. Ianis Zicu a fost și la Dinamo, și la Rapid. În Turcia sunt jucători care au fost la toate cele 4 echipe mari, așa că nu am zis nu, nu am zis da. Deocamdată aștept. Atâta timp cât este cariera mea în joc, de ce nu?"

  • FC Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Grozny, Karabukspor, Sivasspor, Larisa și Bandirmaspor sunt echipele la care a evoluat Gabi Torje de-a lungul carierei.
  • 170 de meciuri, 25 de goluri și 30 de pase decisive a reușit Torje în tricoul lui Dinamo.
  • 57 de selecții și 12 reușite a adunat mijlocașul pentru echipa națională a României.
  • 5 milioane de euro i-a plătit Udinese lui Dinamo în august 2011, pentru transferul lui Torje.
  • 350.000 de euro este cota actuală de piață a lui Torje, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
  • 5 milioane de euro a fost cea mai mare cotă de piață a lui Torje, în iulie 2012, când a fost împrumutat de Udinese la Granada.

Etichete: gabriel torje


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

Foto ”Dezgustător!” Faza Campionatului Mondial: a omorât o muscă și a mâncat-o în fața tuturor. Reacția jucătorului

Mihai Rotaru, propunere suprinză pentru Edi Iordănescu! Pe cine cere la EURO

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat