Gabriel Torje / Foto: Sportpictures

Gabi Torje, desființat de Cornel Dinu: ”Arată ca un burger! E total expirat”

articol scris de Digi Sport
31.01.2022, 13:25
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Cornel Dinu nu mai are de gând să-i menajeze pe jucătorii lui Dinamo. ”Procurorul” l-a criticat în termeni duri pe Gabriel Torje (32 de ani), considerat unul dintre cei mai slabi jucători de la Dinamo în derby-ul pierdut cu FCSB, scor 0-3 (0-1), duminică, chiar în ”Ștefan cel Mare”.

Fostul mare fundaș al echipei naționale a României este de părere că Gabriel Torje arată precum un ”burger”, cu referire clară la forma sa fizică, și că acesta nu mai poate ajuta Dinamo cu nimic, în momentul actual. 

Gabriel Torje, făcut praf de Mister: ”Luft al lui Torjeburger”

Ajuns la 32 de ani, Gabi Torje nu mai are zvâcul de altă dată. Anii au început să-și pună amprenta și asupra sa, iar împotriva tinerilor de la FCSB s-a văzut diferența deseori în duelurile unul contra unul.

Pentru mine este sugestiv minutul 35, când Torje, care n-am înțeles deloc de ce a fost adus Dinamo, fiind un jucător total expirat și care arată mai mult ca un burger, a irosit prima ocazie pe care a avut-o Dinamo. A fost un luft al lui «Torjeburger», care e nu e acceptat nici la grupele de copii de 6 ani.

Și acel luft epic al «Torjeburgerului» este urmat la faza imediat următoare de eliminarea «Răuțului». Din acel minut, s-a rupt totul”, a declarat Cornel Dinu, pentru Fanatik.

Nu a scăpat de ”atingerea” sa nici Alexandru Răuță, cel care a lăsat-o pe Dinamo în inferioritate numerică în finalul primei reprize. Mijlocașul a avut două intervenții imprudente, iar Ovidiu Hațegan nu a stat pe gânduri.

FCSB a profitat de golul marcat rapid, care a lămurit raportul de forțe, și de ciudățenia că acest Alexandru Răuță, care a ajuns căpitanul luiDinamo, a reușit două intervenții din topor, sancționate la diferență de câteva minute cu cartonașe galbene”, a completat Dinu.

Etichete: derby , cornel dinu , gabriel torje , burger


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Gigi Becali a spus care e singurul său regret din acest sezon: "Nu mai fac niciodată așa ceva!"

Foto Fanii Barcelonei "au luat foc"! Meme-urile apărute după ce Real Madrid a câștigat din nou "El Clasico"

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă