Gabi Torje / Foto: Captură Digi Sport

Gabi Torje pune punct speculațiilor de la Dinamo: ”Noi, jucătorii, nu schimbăm antrenorii!”

articol scris de Digi Sport
12.03.2022, 13:06
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Dușan Uhrin (54 de ani) a revenit pentru a treia oară la Dinamo și a luat parte la conferința de presă desfășurată înaintea partidei cu Rapid, alături de Gabi Torje (32 de ani).

Meciul dintre Rapid și Dinamo poate fi urmărit duminică, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Partidele din Liga 1 pot fi urmărite și în noua aplicație Digi Sport, disponibilă în App Store și Google Play.

Gabi Torje pune punct speculațiilor de la Dinamo: ”Noi, jucătorii, nu schimbăm antrenorii!”

La conferința de presă, Gabriel Torje a decis să pună punct speculațiilor potrivit cărora jucătorii de la Dinamo au un cuvânt de spus în privința numirii antrenorilor.

Torje a declarat că jucătorii nu s-au implicat nici la înlăturarea de pe banca tehnică a lui Mircea Rednic din luna decembrie, dar nici la încercarea de a-l păstra pe Flavius Stoican.

Noi trebuie să ne facem datoria, trebuie să ne facem meseria, indiferent cine e pe banca de rezerve, în teren, antrenor, că vin două mii de suporteri, că vin 50 de mii. Trebuie să jucăm, să ne facem datoria.

Să nu se creadă că noi jucătorii schimbăm antrenori. Meseria noastră este să fim în teren și pe cine vine antrenor, noi trebuie să îl ascultăm și să ne facem datoria pentru că ultima dată s-a speculat foarte mult și la Rednic, că am vrut noi să îl dăm afară, și la Stoican, că am vrut să îl ținem.

Nu depinde de noi. Suntem simpli angajați. Unii stau, unii pleacă, unii au contract mai scurt. Nu ține de noi, nu trebuie să ne asumăm plecarea sau venirea unui antrenor.

Ce trebuie să facem noi e să jucăm fotbal cât putem, că o facem bine sau rău, atât putem. Depinde de fiecare moment, nu suntem roboți”, a declarat Gabriel Torje la conferința de presă.

Dusan Uhrin jr. nu a semnat, dar va parafa azi contractul cu Dinamo

Într-o conferință de presă organizată înaintea derby-ului cu Rapid, de duminică, antrenorul ceh a dezvăluit că încă nu a semnat contractul cu Dinamo.

Dusan Uhrin jr. a condus antrenamentele "câinilor" în ultimele 3 zile, însă nu a fost de acord cu mai multe clauze din contractul propus de conducerea "câinilor". În cele din urmă, tehnicianul a ajuns la un acord cu Răzvan Zăvăleanu și va parafa azi înțelegerea cu gruparea din Ștefan cel Mare.

"Nu am semnat încă, dar voi semna după conferința de presă. Am negociat multe zile începând de miercuri. Nu sunt probleme cu banii. Nu vreau să vorbesc despre contractul meu. Sunt niște discuții între mine și club”, a anunțat Dușan Uhrin.

Etichete: liga 1 , dinamo , gabi torje , flavius stoican , dusan uhrin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Exclusiv Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea înainte de Dinamo - Csikszereda: ”Sincer îți zic”

Un fost mare atacant de la Dinamo, îngrijorat de situația de la echipă. ”E tragic”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină