Gabriel Tamas / Foto: Sport Pictures

Gabriel Tamaș, aproape să revină în străinătate la 38 de ani! Ce club îl dorește pe fundașul lui FC Voluntari

articol scris de Digi Sport
14.05.2022, 13:42
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Gabi Tamaș (38 de ani) a anunțat că nu mai vrea să continue la FC Voluntari, însă veteranul ilfovenilor nu duce lipsă de oferte, în ciuda vârstei pe care o are.

Gabriel Tamaș, aproape să revină în străinătate la 38 de ani! Ce club îl dorește pe fundașul lui FC Voluntari

După ce a transmis că își dorește să plece la Voluntari la finalul acestui sezon, Gabriel Tamaș a intrat în vizorul celor de la Hapoel Haifa, formație pentru care a mai evoluat și în perioada 2017 - 2019. 

Într-un material publicat pe site-ul Walla Sport, Yoav Katz, patronul clubului din Israel, a dezvăluit că există posibilitatea ca fundașul român să revină la echipa sa, începând din această vară. Mai mult, cei de la Hapoel Haifa îi pregătesc lui Tamaș și un post în cadrul clubului, în momentul în care acesta va decide să se retragă.

"Vorbesc cu Tamaș. Dacă este în formă, cu siguranță este ceva care se poate realiza. Va trebui să vedem”, a spus patronul lui Hapoel Haifa, citat de sursa menționată anterior.

Gabriel Tamaș a bifat 66 de apariții în tricoul israelienilor, reușind să marcheze în cinci rânduri, dar și să ofere două asisst-uri. Fundașul român a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la Hapoel Haifa, însă a fost nevoit să părăsească echipa din cauza unui scandal.

Gabi Tamaș, adevărul despre perioada în care a fost închis în Israel: ”Am fost prins băut la volan, aveam 200 km/h”

Tamaș, care a fost obligat să presteze și muncă în folosul comunității, în urma arestării din Israel, a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în seara în care a ajuns la închisoare.

Eu, când am intrat in Israel, am făcut-o cu pașaport temporar. Trebuia să îmi pună viza de muncă pe el, dar i-am spus președintelui să nu îmi pună viza pentru ca oricum este temporar. Când m-am dus și am luat pașaportul, cel pe zece ani, mi-au pus viza de muncă. Ulterior, ei nevrând sa colaboreze între ei, instituțiile, am fost prins băut la volan, mergeam și cam tare.

Eram cu soția și o prietenă a ei. Ne-am oprit la benzinărie să ne luăm ceva de băut și de mâncare și am mers mai departe. Ne grăbeam pentru că ne așteptau niște prieteni la un club. Am văzut poliția, aveam 200 km/h.

S-a spus că eram atât de beat încât nu puteam sa stau pe picioare, nu era așa. Soția a făcut filmări pe telefon și le-a trimis avocatului, am făcut toate testele lor. Ulterior, am fost la sediul poliției, am stat acolo și m-au dus în arest.

Din arest, am făcut pușcărie, că ei la tribunal au un arest și în rest te pun la pușcărie. Am stat șapte zile, tot mă duceau la tribunal, după înapoi. Am plătit cauțiunea și am fost eliberat. Poliția a făcut recurs la un alt tribunal. Președintele și Ioana au fost trimiși de către avocat la închisoare să mă aștepte, să îmi iau lucrurile de acolo.

Între timp, poliția, făcând recurs, a zis că nu mă găsește în sistem și că am intrat fraudulos. Avocatul nici el nu știa ce sa mai zică, nu avea nici actele mele la el. S-a făcut un mare tam-tam. Atunci au spus ca este o altă problemă și am fost din nou la închisoare”, a dezvăluit Gabi Tamaș, pentru SpyNews.

Etichete: gabriel tamas , transfer tamas , hapoel haifa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

De neînțeles! Ce s-a întâmplat cu Ianis Hagi după ce a fost cel mai bun cu Real Madrid. A atins de 3 ori mingea

Primul transfer al FCSB-ului pentru Champions League! Când face vizita medicală + Salariul jucătorului

Și-a anunțat plecarea imediat după ultimul meci al sezonului: ”Mă duc undeva unde sunt dorit”

Citeşte şi

Un alt jucător de la Rapid poate ajunge în Germania înaintea lui Rrahmani! Are o ofertă și din altă țară

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină