Vlad Morar a egalat pentru Gaz Metan Mediaș în meciul cu Voluntari / Foto: captură Digi Sport

Video Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari 1-1, în prima etapă din play-out. O bară și o sumedenie de ocazii uriașe de ambele părți

articol scris de Digi Sport
17.04.2021, 19:25
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari au terminat la egalitate, scor 1-1, în prima etapă din play-out, într-un meci spectaculos, din care nu au lipsit ocazii de-a dreptul rarisime.

Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari 1-1, în prima etapă din play-out

Partida a început cu o ocazie a medieșenilor, chiar în primul minut, însă Voluntariul a dar replica în minutul 8, prin Briceag. După încă o șansă a medieșenilor, cei care au înscris au fost ilfovenii, în minutul 25, prin devierea lui Droppa.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Ronaldo Deaconu a irosit apoi două șanse în două minute, dar portarul Rîmniceanu a fost mereu la post. În prelungirile primei reprize, trupa lui Bogdan Andone a egalat.

După o oră de joc, Chamed a nimerit transversala, iar la cealaltă poartă, Voluntariul a ratat o ocazie mare. La fel de mare a fost și șansa Mediașului, de peste două minute. Până la final, Voluntariul a mai ratat două ocazii, iar meciul s-a terminat la egalitate, 1-1.

VIDEO cu rezumatul meciului Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari 1-1:


Știrea inițială:

Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari, meci contând pentru prima etapă din play-out-ul Ligii 1, se dispută astăzi, de la ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Cele două formații sunt vecine de clasament la intrarea în play-out. Medieșenii ocupă locul 11, cu 17 puncte, în timp ce ilfovenii sunt o poziție mai jos, pe 12, cu 16 puncte.

Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari LIVE VIDEO, 17:30, Digi Sport 1

Formația lui Mihai Teja a obținut o victorie mare în ultima etapă a sezonului regulat, pe terenul celor de la FC Viitorul, scor 2-0, în timp ce FC Voluntari a remizat contra lui FC Botoșani, 1-1.

"Ne dorim să ne clasăm cât mai sus posibil în play-out, punctaj maxim dacă se poate. Oricine poate să bată pe oricine. Am câștigat trei puncte, dar nu am rezolvat nimic, abia la sfârșit putem să stăm liniștiți. Până atunci sunt 9 meciuri care trebuie jucate la capacitate maximă", a declarat Mihai Teja, înainte de startul play-out-ului.

Gaz Metan și FC Voluntari s-au mai întâlnit de 16 ori în Liga 1. 10 victorii le-au aparținut medieșenilor, trei partide s-au încheiat la egalitate, iar ilfovenii au câștigat în trei ocazii.

"Va fi o serie de meciuri foarte dificile, prima fiind cea de la Mediaş, o echipă care pare în revenire de formă, o echipă foarte periculoasă, cu jucători de calitate. Noi trebuie să fim exacţi şi să nu facem cadouri, asta este ideea de la care trebuie să pornim. În ciuda rezultatelor proaste pe care le-au avut, au fost jocuri destul de reuşite. Am urmărit meciurile celor de la Gaz Metan şi în ciuda înfrângerilor suferite au prestat un joc foarte bun, au jucători foarte buni. Mihai Teja i-a făcut să fie mai pragmatici.

Nu cred că este decisiv faptul că Mihai Teja ne cunoaşte, important este ca jucătorii să dea totul pe teren, avem jucători cu calitate care pot realiza multe. Este foarte important să nu pierdem, să nu luăm gol. De la asta trebuie să pornim şi trebuie să fim mult mai pragmatici pentru că am avut multe ocazii în anumite meciuri şi nu am reuşit să marcăm", a declarat și Octavian Chihaia, antrenorul secund al lui FC Voluntari.

Etichete: liga 1 , gaz metan medias , bogdan andone , mihai teja , fc voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Parma a promovat în Serie A! Echipa lui Pușcaș nu a putut să amâne sărbătoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

OUT până în 2025! Lovitura primită de Barcelona și un alt club în același timp

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Citeşte şi

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

Mihai Stoica a reacționat, după ce Botoșani a scăpat de locurile retrogradabile: ”Viața mea o împart”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă