Gheorghe Mulțescu / Foto: captură Digi Sport

Gheorghe Mulțescu a explicat ce a condus la despărțirea de Dinamo: "Jucătorii atâta pot, săracii". Mesajul pentru Dusan Uhrin

articol scris de Digi Sport
14.04.2021, 11:34
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Gheorghe Mulțescu (69 de ani) și-a încheiat al cincilea mandat pe banca lui Dinamo după mai puțin de o lună, în urma eșecului suferit în turul semifinalelor Cupei României, contra Astrei, scor 0-1. Cehul Dusan Uhrin (53 de ani) este cel care va încerca să scoată "câinii din groapă".

SMURD-ul a luat decizia de demisiona din funcția de antrenor principal al lui Dinamo imediat după înfrângerea de la Giurgiu. La doar câteva ore după despărțirea de gruparea din Ștefan cel Mare, Gigi Mulțescu și-a explicat hotărârea. Tehnicianul susține că rezultatele slabe au fost motivul principal și i-a transmis un mesaj succesorului său, Dusan Uhrin.

  • 16 martie 2021 este data la care a fost instalat Gigi Mulțescu pe banca lui Dinamo în locul lui Jerry Gane. Antrenorul a pierdut toate cele patru meciuri - trei în Liga 1 și unul în Cupa României.

Gigi Mulțescu, fostul antrenor al lui Dinamo: "Ce să le reproșez eu jucătorilor? Atâta pot, săracii"

"Din cauza rezultatelor slabe (n.r.- și-a dat demisia de la Dinamo). Pe antrenori îi țin rezultatele. Pe mine nu m-au ținut de data asta. Lipsa rezultatelor înseamnă că trebuia să plec. situația era urgentă, nu aveam timp să construiesc mai mult, trebuia să improvizez din ce este acum în lot.

N-am avut timp, n-am avut noroc, n-am avut din ce să aleg sau n-am avut eu inspirație mai mare, au fost accidentări, suspendări și ghinioane. Ce să mai zic dacă am ajuns să ne scoatem mingea din poartă, din poarta adversă vreau să spun… ne-am scos un gol ca și marcat la foarfeca ai a lui Blejdea în Nemec.

Parcă e blestem, ghinion… Am avut 70-72 la sută posesie și, patru, cinci ocazii, am dominat și am pierdut. Și cum fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii sau posesie, plec, las pe altul mai inspirat și mai norocos…

Mie îmi reproșez că am fost prea credul. Am crezut că pot să fac mai mult decât s-a dovedit că am făcut. Și crede-mă că am făcut tot ce am știut, tot ce am considerat că va fi benefic echipei. Iar jucătorilor… Ce să le reproșez eu jucătorilor? Atâta pot, săracii, au vrut, dar n-au putut.

Recunosc că am avut așteptări mai mari de la anumiți jucători. Am fost sigur că pot să-i capacitez, dar sunt și ei într-un stres cumplit, sub o presiune imensă. Am clacat împreună, eu plec, ei rămân să salveze ce mai este de salvat.

Nu știam nimic de Uhrin, nu auzisem de varianta asta și, oricum, eu eram hotărât să las pe altul să încerce ce n-am reușit eu. Uhrin este un profesionist adevărat, dar trebuie să știe că îl așteaptă o perioadă cumplit de grea", a declarat Gigi Mulțescu pentru Fanatik.

  • 26 de meciuri a strâns Uhrin la Dinamo în precedentul mandat, înregistrând 12 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri

Etichete: gigi multescu , antrenor dinamo , dusan uhrin , smurd


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Video Haosul de la FCU Craiova continuă! Și-a făcut praf toți colegii, după eșecul cu UTA: "Jalnici!"

Mircea Rednic a amenințat-o pe Dinamo, după ce UTA Arad a câștigat play-out-ul

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”