Gică Craioveanu / Foto: captură Digi Sport

Gică Craioveanu a prefațat derby-ul FCSB - Universitatea Craiova: "Absolut nicio șansă!"

articol scris de Digi Sport
07.04.2024, 13:27
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

FCSB și Universitatea Craiova se înfruntă de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, în cadrul etapei a 3-a din play-off-ul SuperLigii.

  • Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova poate fi urmărit și pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Gică Craioveanu e convins că dacă Universitatea Craiova va juca la fel ca în meciul cu Oțelul, nu va avea nicio șansă cu FCSB

”Grande” îi avertizează pe olteni înaintea derby-ului etapei cu numărul 3 din SuperLiga. Partida FCSB – Universitatea Craiova este ultima șansă pentru titlu a ”alb-albaștrilor”.

Nu este într-un moment bun Craiova. Înfrângerea cu Oțelul (n.r. din Cupa României) afectează foarte mult moralul echipei. Erau pe val și au jucat bine la Cluj. Au avut o repriză secundă foarte bună cu Rapid. Nu am înțeles meciul cu Oțelul. Nici după 24 de ore nu îl înțeleg.

Nu știu ce au vrut să facă, care a fost planul tactic al meciului și ce s-a așteptat de la acea partidă. Dacă atitudinea este bună, lumea pleacă mulțumită de la stadion, indiferent dacă lucrurile ies mai bine sau nu.

Nu au nicio șansă dacă va exista atitudinea de la meciul cu Oțelul. Deci absolut nicio șansă, vă spun clar. Băieții ar trebui să se motiveze, joacă pentru ultima speranță la titlu. Nici FCSB nu traversează cea mai bună perioadă, tocmai asta ar trebui să le dea mai mult moral”, a spus Craioveanu, potrivit Fanatik.

  • Gică Craioveanu a jucat la Universitatea Craiova timp de patru sezoane, în perioada 1991 - 1995.
  • Craioveanu a jucat în 129 de partide pentru olteni, în prima ligă. ”Grande” a înscris 61 de goluri pentru ”juveți”.

FCSB - Universitatea Craiova, LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1. Cum pot relansa oltenii lupta la titlu

FCSB - Universitatea Craiova este duelul primelor două clasate din SuperLigă. Gazdele au acum un avantaj de șapte puncte, astfel că o victorie a oltenilor pe Arena Națională ar relansa cu adevărat lupta pentru titlu.

În prezent, FCSB conduce play-off-ul din SuperLigă cu 38 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova are 31 de puncte, la egalitatea cu CFR Cluj, formația de pe locul trei, dar și cu un meci mai mult disputat.

Dacă o victorie a oltenilor ar putea relansa lupta la titlu, un succes al ”roș-albaștrilor” ar putea stabili în mare măsură campioana din acest sezon.

Cu o zi înaintea derby-ului, Elias Charalambous a transmis că la derby sunt așteptați aproape 40.000 de spectatori. Dacă acest lucru se va confirma, sunt șanse mari ca actualul lider din SuperLiga să stabilească un nou record de audiență la un meci pe teren propriu. 

Etichete: live fcsb universitatea craiova , fcsb universitatea craiova superliga , derby fcsb universitatea craiova , gica craioveanu despre fcsb universitatea craiova , gica craioveanu universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Dorinel Munteanu a răbufnit la conferința de presă: ”Mi-ar fi rușine dacă aș fi în locul lor!”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Primii doi jucători pe care Neil Lennon îi vrea la Rapid: ambii tocmai au devenit campioni

Singurul jucător de la Liverpool care l-a ignorat pe Klopp, la ultimul meci pe Anfield! Fanii au reacționat

Refuzată de mai mulți antrenori, Bayern Munchen a apelat la o variantă la care nimeni nu se aștepta

Primul transfer pe care l-a cerut Pep Guardiola, după ce Man. City a câștigat Premier League

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”