Gică Hagi / Captură Foto: Digi Sport

Gică Hagi a răbufnit, după ce Ivaylo Petev a fost dat afară de Universitatea Craiova

articol scris de Digi Sport
10.04.2024, 18:02
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Farul Constanța o va întâlni pe Universitatea Craiova, formație care a rămas fără antrenor după ce Ivaylo Petev a fost demis.

Gică Hagi a fost întrebat ce părere are despre faptul că echipele din România își schimbă antrenorii destul de des. Petev este al doilea antrenor al unei echipe din play-off-ului SuperLigii care își părăsește postul, după Adrian Mutu care și-a dat demisia de la CFR Cluj.

Gică Hagi a răbufnit, după ce Ivaylo Petev a fost demis de Universitatea Craiova

Hagi consideră că antrenorii din România nu mai primesc suficient respect din partea conducătorilor în ciuda faptului că au un rol foarte important în echipă.

Mai mult decât atât, managerul tehnic al Farului Constanța a subliniat că din acest motiv fotbalul din România nu mai este la același nivel ca în trecut.

”Impresia mea? General vorbind că nu pot să mă duc punctual. În ultimii 10-15 ani, în România s-a pierdut noțiunea de profesor, de manager.

Nu există apreciere. Antrenorii și managerii au cel mai important rol din punct de vedere tehnic ca să producă ce gândesc cei cu bani.

Și trebuie să fie competitivi, să fie foarte buni, să fie respectați, trebuie să responsabili. Este un lucru fundamental, dar probabil că așa a ajuns fotbalul la noi și mai puțin afară, chiar dacă și acolo se întâmplă anumite lucruri.

La noi, antrenorii nu sunt deloc respectați, așa cum se întâmpla înainte. Domn' profesor, cum se spunea pe vremuri, nu mai există în România.

Din păcate, este unul dintre motivele pentru care suntem unde suntem. Este impresia mea generală și nu mă refer la o situație sau un club”,a spus Gică Hagi în conferința de presă premergătoare partidei.

Ivaylo Petev a plecat de la Universitatea Craiova

Odată cu Ivaylo Petev, de la Universitatea Craiova au mai plecat, după cum a anunțat digisport.ro în exclusivitate, și Kozlic Admir, antrenor secund, Adi Adilovic, antrenor secund, și Csaba Gabris, preparator fizic.

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea oficială de Ivaylo Petev prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele sociale.

OFICIAL | Mulțumim, Ivaylo Petev! Universitatea Craiova și antrenorul Ivaylo Petev au hotărât astăzi, de comun acord, rezilierea contractului.

Kozlic Admir, Adi Adilovic și Csaba Gabris au semnat, de asemenea, rezilierea contractelor. Le mulțumim tuturor și le dorim mult succes mai departe!”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

Etichete: gica hagi , farul constanta , universitatea craiova , ivaylo petev


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

6.000.000€ pentru Dennis Man!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Costel Gâlcă, după ultimul meci jucat de Universitatea Craiova în play-off: ”Normal că regret!”

Gică Hagi, după eșecul drastic din Gruia: ”E dureros”. Ce a spus despre locul ocupat de Farul la finalul play-off-ului

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”