Gică Hagi / Foto: captură Facebook @Farul Constanța

Gică Hagi a semnat contractul cu sponsorul principal: ”Devenim mai puternici”

articol scris de Digi Sport
23.10.2023, 13:47
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Academia de fotbal Gheorghe Hagi a prelungit cu trei ani parteneriatul cu OMV Petrom, contractul cu sponsorul principal având opţiunea de prelungire pe încă doi.

Academia Gheorghe Hagi a prelungit contractul cu sponsorul principal

Preşedintele clubului Farul Constanţa, Gheorghe Popescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că parteneriatul asigură peste jumătate din bugetul anual al academiei.

"Ne bucurăm să anunţăm prelungirea parteneriatului, cel semnat în urmă cu trei ani. Parteneriatul validează ceea ce facem noi, la Constanţa, dar în acelaşi timp ne şi obligă foarte mult să facem performanţă. Noul parteneriat a fost semnat pe trei ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă doi.

Din punct de vedere financiar pot spun că acesta este mai bun decât precedentul pentru că şi costurile au crescut foarte mult. Este sponsorul principal şi acoperă undeva la cel puţin jumătate din costurile totale ale Academiei Gheorghe Hagi. Suma contractului cu partenerul nostru este confidenţială", a menţionat Popescu.

"Pe lângă partea operaţională, o parte din sumele pe care le încasăm de la partenerul nostru le investim şi în infrastructură. Pentru că ne dorim ca în fiecare an să creştem numărul copiilor care vin la noi la academie.

La echipele naţionale de juniori ale României, aproximativ 20-30% din jucători vin de la Academia Gheorghe Hagi. Şi ne bucurăm că la ultimul congres FIFA academia noastră a fost dată ca exemplu la nivel mondial", a explicat el.

Gică Hagi: ”Strategia noastră este să rămânem cei mai buni

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa şi fondatorul academiei, Gheorghe Hagi, a declarat că strategia sa este să rămână cel mai bun la nivel de copii şi juniori, iar pentru acest lucru este nevoie de parteneri puternici.

"De când m-am retras gândul meu a fost să am o academie pentru copii, care mai întâi să practice sport, iar apoi să înceapă să practice performanţă. Cred că m-am ţinut de cuvânt şi ne dorim să facem la fel şi în continuare pentru că avem un partener puternic lângă noi.

Strategia noastră este să rămânem cei mai buni, pentru că la nivel de academie au ajuns să ne cunoască şi cei din Europa. Dar dacă vrei să ai succes trebuie să o iei de jos, să investeşti în tineri. Cine investeşte în copii cred eu că are suflet, iar noi am dorit de la început să dăm ceva înapoi copiilor", a menţionat Hagi.

Acesta a explicat că academia trebuie să devină competitivă şi la nivel de infrastructură, deoarece conceptul tehnic promovat în ultimii 14 ani şi-a demonstrat eficacitatea.

"Sportul are nevoie de parteneri pentru că în afară de performanţă există şi partea socială. Iar noi cu cât avem mai mulţi parteneri devenim mai puternici. Noi vrem să continuăm ce am făcut până acum şi să mărim numărul copiilor din cadrul academiei. De aceea avem nevoie de mai multe terenuri, trebuie să devenim competitivi pe partea de infrastructură şi după aceea să continuăm pe conceptul tehnic pe care îl avem deja.

Concept tehnic care a dovedit că e bun pentru că a produs jucători foarte buni. Eu am mai zis că uneori atunci când îi văd pe cei mari îmi vine să mă las, iar când îi văd pe cei mici îmi vine iar pofta. Pentru că aşa este, la seniori sunt multe interese, ai rezultatul în faţă, iar eu când nu câştig 2-3 zile sunt supărat", a afirmat Hagi, potrivit Agerpres.

Christina Verchere, CEO al companiei OMV Petrom, a afirmat la rândul ei: "Parteneriatul cu Academia Gheorghe Hagi face parte din misiunea noastră de a fi un membru responsabil al societăţii. Iar astăzi prelungim acest parteneriat cu cea mai mare academie de fotbal din România pentru că împărtăşim valori comune precum educaţia şi promovarea unei vieţi sănătoase".

Etichete: gica hagi , sponsor farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elicopterul care îl transporta pe președintele Iranului Ebrahim Raisi a „aterizat forțat”. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense erau în desfăşurare duminică după-amiază în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia pare că se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran difuzează rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Man. City - West Ham 2-1, DGS 1 / Arsenal - Everton 1-1, DGS2. Titlul se decide în ultima etapă

Meciul din Serie A care i-a băgat în cont 800.000 de euro lui CFR Cluj

Video Jurgen Klopp, în lacrimi! Neamțul a auzit ultimul ”YNWA” pe Anfield și nu și-a putut controla emoțiile

Video Dorinel Munteanu a anunțat ce se va întâmpla la Oțelul, după ce echipa a ratat tot sezonul în doar 5 zile

Citeşte şi

Gică Hagi, după eșecul drastic din Gruia: ”E dureros”. Ce a spus despre locul ocupat de Farul la finalul play-off-ului

Video Nici nu s-a uitat la Hagi! Un jucător de la Farul a oferit momente cum rar se văd, la Cluj

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Caz șocant: Camila Giorgi e acuzată de furt! Fosta jucătoare de tenis a fugit cu mobila din casă și "a uitat" să achite chiria pe șase luni citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian