Steagul Farului / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Gică Hagi a spus când va putea fi gata noul stadion din Constanța: "Toată lumea susține acest lucru"

articol scris de Digi Sport
11.07.2022, 09:42
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Farul a evoluat în ultimul sezon la Ovidiu, însă trupa lui Gheorghe Hagi speră să joace cât mai repede pe noua arenă din Constanța, care ar urma să intre într-un proces de reconstrucție.

Gică Hagi a spus când va putea fi gata noul stadion din Constanța: "Toată lumea susține acest lucru"

Construirea unui nou stadion a reprezentat unul dintre motivele care l-au convins pe Gheorghe Hagi să accepte fuziunea dintre Viitorul și Farul, iar autoritățile locale au dat garanții că arena de la malul mării va fi modernizată. Deși a trecut aproape un an de la unirea celor două cluburi, lucrările de la stadion nu au început, iar "Regele" a anunțat în cât timp s-ar putea finaliza proiectul.

"Ne dorim să creăm un proiect puternic, de aceea ne-am unit. Să facem din două echipe una singură și să fim un brand puternic. Așa cum era înainte Farul. Așteptăm să se găsească soluții pentru a face din Farul o echipă care să poată câștiga, o echipă mare. Ne dorim să câștigăm, să facem un club puternic. Avem o responsabilitate importantă.

(n.r. ce așteptări are) Mă aștept la creșterea bugetului. Constanța nu poate să aibă 1.000 de abonamente pe an, ci 15.000. Proiectul nostru este pe termen mediu și lung. Cred că în doi ani-doi ani și jumătate Constanța o să aibă stadion. Toată lumea susține acest lucru, se dorește asta. Constanța produce 1 miliard de euro pe an și din acești bani să sperăm că se găsesc și pentru fotbal", a spus Gică Hagi, la Fotbal Club.

Gică Hagi a ajuns la capătul răbdării: "Nu pot să o iau mereu de la capăt". Ce așteptări are de la Farul

Vara trecută, Viitorul Constanța și Farul au fuzionat, iar constănțenii au sperat că vor reuși să construiască o echipă care să obțină performanțe atât în fotbalul românesc, cât și la nivel internațional. Cu toate acestea, planul dobrogenilor întârzie deocamdată să dea roade, iar Gică Hagi, antrenorul echipei și unul dintre finanțatori, a spus că nu știe cât timp va putea să o ia de la capăt în fiecare an și să construiască o echipă puternică.

"Clubul merge foarte bine, dar trăim în Romania și nu e ușor. Am făcut lucruri bune în ultimii șase ani. Vreau să văd un stadion plin, să avem cei mai mulți abonați. Îmi doresc să creăm o echipă, să devenim cei mai buni. Am stat un an, stau și anul acesta și după vedem.

Nu pot să merg în continuare, an de an, și să îmi plece 10 jucători. Ce am construit într-un an și după să o iau de la zero. Eu nu pot să construiesc ceva cu idealul meu, cu mentalitatea mea. Nu pot să lucrez la nesfârșit. Lucrez de 12 ani, produc jucători și o iau mereu de la capăt. Hagi nu poate să faca minuni și miracole" a mai spus Gică Hagi.

Etichete: gica hagi , stadion farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

E gata! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool a semnat

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”