Gică Popescu / Foto: Digi Sport

Gică Popescu propune trecerea la următorul pas, după ce a văzut primele meciuri de la reluarea Ligii 1

17.06.2020, 13:32
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Consilierul onorific al prim-ministrului pentru organizarea EURO 2020 la Bucureşti, Gică Popescu, a declarat că în opinia sa fotbalul fără spectatori este dezolant şi că Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii ar trebui să ia în calcul revenirea acestora pe stadioane.

"Probabil că în funcţie de cum va evolua această epidemie, Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii se vor gândi şi la prezenţa unui număr mai restrâns la început de spectatori în tribună. Eu cred că ar trebui să se întâmple acest lucru pentru că fotbalul fără spectatori este trist.

Am văzut această primă etapă a reluării campionatului fără spectatori şi pe alocuri erau momente dezolante, cu jucătorii auzindu-se în momentul în care comunică între ei. Eu cred că ar fi benefic la un moment dat, în funcţie de evoluţie, să readucem spectatorii în tribune", a declarat Popescu la Digi24.

Gică Popescu: "Să fim profesionişti în continuare, atât pe teren, cât şi în afara lui"

În ceea ce îi priveşte pe fotbalişti şi pericolul de a se infecta cu noul coronavirus, Popescu spune că la FC Viitorul, club la care deţine funcţia de preşedinte, jucătorii au semnat un regulament de ordine interioară destul de strict.

"Pericolul acestei pandemii nu a trecut, trebuie să fim foarte atenţi, să fim profesionişti în continuare, atât pe teren, cât şi în afara lui, pentru că pericolul acolo apare. Noi avem toţi jucătorii testaţi de 4 ori, dar pericolele apar în momentul în care fotbaliştii părăsesc terenul de antrenament şi merg în sânul familiei sau cu prietenii.

Se pot infecta acolo, noi le-am atras atenţia, am avut un regulament de ordine interioară destul de aspru, astfel încât jucătorii să fie conştienţi că pericolul nu a trecut şi putem pune buna desfăşurare a competiţiei în pericol", a mai spus Popescu.

Liga 1 s-a reluat, ÎN DIRECT la Digi Sport

Ediţia 2019-2020 a Ligii 1, întreruptă la 12 martie din cauza pandemiei de coronavirus, a fost reluată, ÎN DIRECT la Digi Sport, începând cu 13 iunie, dar mai multe meciuri au fost suspendate din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu COVID-19 la cluburile Dinamo şi FC Botoşani.

Echipele de fotbal şi-au reluat activitatea pe 15 mai, când autorităţile statului au permis antrenamentele în grupuri restrânse, în condiţii de izolare.

Începând cu data de 1 iunie, autorităţile au permis organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în aer liber (cu excepţia sporturilor de contact), fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020.

Etichete: gica popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

Pensia lui Rică Răducanu: nu s-a ferit să spună suma pe care o încasează lunar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Foto Imagini rare cu Gică Popescu și fiica sa! Unde au fost surprinși Maria și tatăl său

Gică Hagi, propunere spectaculoasă: ”Luați-l pe Gică Popescu, e al vostru!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”