Cristi Balaj / Foto Sport Pictures

Exclusiv Giedrius Arlauskis i-a dat replica lui Cristi Balaj și a explicat ce l-a făcut să dea clubul CFR în judecată

articol scris de Digi Sport
21.04.2022, 21:40
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Giedrius Arlauskis a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA și a avut câștig de cauză, astfel că ardelenii trebuie să-i plătească mai bine de 500.000 de euro.

Cristi Balaj, președintele clubului, a transmis că o ”mare parte” a sumei a fost deja plătită, însă Giedrius Arlauskis susține contrariul.

Giedrius Arlauskis i-a dat replica lui Cristi Balaj

Portarul lituanian susține că CFR nu i-a plătit decât 20% din datorie, dar și o ”mare parte” din suma pe care portarul lituanian trebuia s-o achite la ANAF și pe care, prin contract, clubul s-a angajat să o plătească.

Avocatul meu spune că trebuia să primesc toți banii până la 31 martie ca CFR să ia licența. Eu am primit cam 20% pe 28 sau 29 martie. Balaj spune că au plătit mare parte din datorie, dar au plătit mare parte din datoria la ANAF. Ei au plătit și datoria către ce aveam în Anglia, dar care nu trebuie plătită, e altă poveste acolo.

Era datoria de 180.000 în România și 130.000 în Anglia, dar n-are nicio legătură, la mine trebuie să ajungă 500.000 pentru mine, 180.000 pentru ANAF. Deci 680.000 de euro”, a spus Giedrius Arlauskis, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Ce l-a făcut pe Giedrius Arlauskis să dea în judecată clubul CFR Cluj

Giedrius Arlauskis a transmis că, inițial, a vrut să ajungă la o înțelegere cu cei de la CFR, însă nimeni nu i-a răspuns la telefon timp de două săptămâni, astfel că s-a decis să apeleze la Comisiile FIFA.

Prima tranșă trebuia plătită pe 1 octombrie, a doua pe 2 februarie și a treia pe 1 iulie, dar în contract am scris că dacă nu se plătește prima tranșă, toată suma devine scadentă. Pe 2 octombrie, ei s-au trezit că toată suma a devenit scadentă. Am dat telefoane, n-a răspuns nimeni, au dispărut toți.

Eu aveam contract, avocatul știa de toată treaba, am așteptat, că poate aveau alte probleme. Am mai așteptat o săptămână, n-a răspuns nimeni. A venit momentul în care a trebuit să mă gândesc la mine și avocatul meu i-a dat în judecată la FIFA.

A început procesul, decizia a venit joia trecută, că CFR e bună de plată pentru toată suma care era scrisă în contractul de reziliere, plus penalități în valoare de 10.000 de euro pe lună, deci 560.000 de euro”, a declarat Giedrius Arlauskis.

Etichete: cristi balaj , giedrius arlauskis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare

ANM a emis o nouă avertizare de vreme rea. Potrivit meteorologilor, 14 județe sunt vizate duminică de un cod galben de ploi torențiale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€

Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte

Citeşte şi

Foto Giedrius Arlauskis a avut un mesaj savuros pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Balaj a ”intervenit” în disputa dintre Mutu și Tachtsidis: ”A demonstrat că are caracter”

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”