Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Gigi Becali a acuzat că arbitrajele sunt anti-FCSB și favorabile CFR-ului, Edi Iordănescu i-a răspuns

articol scris de Digi Sport
17.02.2021, 15:50
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Gigi Becali a adus acuze grave la adresa arbitrajelor din Liga 1, care ar favoriza CFR Cluj, iar replica lui Edi Iordănescu nu a întârziat să apară.

Antrenorul campioanei a transmis că Gigi Becali a revenit în spațiul public cu acele atacuri dure la adresa arbitrilor pentru a ”muta atenția” de la FCSB și că declarația conform căreia CFR ar fi avantajată poate proveni dintr-o anumită frustrare, cauzată de performanțele reușite de clujeni în ultimii ani.

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Gigi Becali

Ieșirea de ieri a lui Gigi Becali nu e întâmplătoare, își apără interesele, vrea să mute atenția. E ușor să acuzi că CFR are prietenie. CFR a dominat competiția ani de-a rândul, celelalte au suferit.

Așa pot zice și eu de 4-5 greșeli în favoarea lor. Cum a câștigat FCSB la Mediaș? S-a împiedicat în careu și a dat penalty. Mai bine să facem listă cu cine vrem să ne arbitreze, asta e treaba altora”, a declarat Edi Iordănescu, la emisiunea Liga Digi Sport.

În același timp, Edi Iordănescu a criticat din nou prestația brigăzii de arbitri de la meciul dintre CFR și Voluntari, în care clujenii au cerut două lovituri de la 11 metri și un gol valabil, la o lovitură de cap a lui Vinicius, scoasă in extremis de Victor Rîmniceanu.

Eu nu am comentat valoarea arbitrului, am comentat deciziile și maniera de arbitraj. Nu am vorbit de o greșeală mare, ci de cel puțin trei. Au fost două penalty-uri, am avut gol valabil clar, se vedea cu ochiul liber”, a declarat antrenorul CFR-ului.

Gigi Becali, acuze dure la adresa arbitrajului

Marți, Gigi Becali a criticat dur arbitrajele pe care FCSB le-a avut în ultimul timp și a amenințat chiar că nu va mai lasă echipa să se prezinte la meciuri dacă vor mai fi delegați, la partidele ”roș-albaștrilor”, Istvan Kovacs și Cătălin Popa.

Se greșește, greșesc oamenii, n-am nimic cu oamenii care greșesc, dar asta nu e greșeală! Mingea este în dreptul lui Vlad și ăla îl lovește pe Vlad în burtă, cum să dai 11 metri? Înseamnă că ești hoț! Nu vezi că îl împinge pe Miron? Ești hoț! Nu credeam că o să mai jignesc oamenii așa, dar nu pot suporta hoția! Camora a pus mâna pe minge în fața lui Istvan Kovacs și nu am primit penalty.

CFR Cluj nu poate să fie furată! E greu ca hoțul să fie furat, nu vreau să spun mai mult. Noi trebuia să avem șase puncte în plus față de CFR acum! Kovacs nu este arbitru de 2 lei să greșească, nu e prost, este experimentat. Fac păcate, dar n-am ce să fac! Popa a inventat 11 metri și după nu a văzut 11 metri la Miron. Nu mai pot, bă, să tac! Ce vină are Vassaras că e Kovacs hoț? Are și el o vină, că nu-l dă afară din arbitraj.

Vali Argăseală a făcut deja ceva! Am cerut oficial să nu mai fie delegați Istvan Kovacs și Cătălin Popa la meciurile noastre. Mai poți să-l dai pe Kovacs acum la FCSB? Cum să-l mai dai? Asta e România! Oamenii se cred stăpâni când vin în funcții.

Eu pot doar să fac o nebunie, mă bate gândul să scot echipa de pe teren. Aș risca trei puncte, dar măcar trag un semnal de alarmă”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , arbitraje liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Tudorel Stoica nu s-a putut abține! ”Stai nouă ani de zile să câștigi un titlu!”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

Avionul echipei la care joacă și un internațional român a fost lovit de un fulger

Citeşte şi

Gigi Becali a spus care e singurul său regret din acest sezon: "Nu mai fac niciodată așa ceva!"

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”