Gigi Becali, patronul lui FCSB / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Gigi Becali a pus mâna pe telefon, i-a trimis o serie de mesaje lui Cristi Balaj și a izbucnit ”războiul”!

articol scris de Digi Sport
23.02.2024, 16:14
  • SuperLiga: FC Voluntari - U Cluj, duminică, 21:30, DGS 2

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Gigi Becali (65 de ani) și Cristi Balaj (52 de ani) au intrat într-un conflict.

Totul a pornit de la unele declarații făcute de Cristi Balaj despre procesul câștigat de Gigi Becali la CEDO împotriva statului român.

Cristi Balaj a avut o reacție dură după ce patronul FCSB-ului a prezentat totul ca o mare victorie, doar că CEDO îi dăduse dreptate doar într-o singură privință, aceea că procesul din dosarul schimburilor de terenuri cu MApN a durat prea mult, nu că a fost condamnat la închisoare pe nedrept.

Gigi Becali i-a trimis mesaje lui Cristi Balaj

Cristi Balaj s-a enervat când a văzut declarațiile lui Cristi Balaj, căruia i-a trimis o serie de mesaje jignitoare.

La noi funcționează diferit democrația. Mi-a trimis niște mesaje, a avut câteva greșeli la adresa mea. Dacă ar reciti mesajul...

A fost deranjat că mi-am exprimat un punct de vedere într-o țară în care numai el are voie să vorbească, iar noi să ascultăm, pentru că el este patron, așa cum mi-a scris și în mesaj.

Îmi pare rău de el că a făcut pușcarie, dar nici noi nu suntem proști. Dacă a câștigat la CEDO că procesul a durat prea mult, nu înseamnă că decizia a fost greșită. Nu mai trebuie să ne dai lecții de moralitate, pentru că nu ești în măsură să vorbești. Dacă procesul a durat mult, putem să-i dăm dreptate, dar decizia nu a fost greșită. A avut dreptate legat de durata procesului.

Mi-am permis să le răspund. Din punctul meu de vedere, dacă ai mai mulți bani, nu înseamnă că îți permiți să spui orice. Eu le consider jigniri din partea unui om care are probleme legate de educația pe care a primit-o.

Conduc, n-am putut să-i răspund, i-am răspuns doar la un mesaj. Încerca să mă lămurească, iar eu îmi cer scuze dacă am dezinformat. Cei de la CEDO nu au spus că decizia nu a fost corectă, eu așa știu, doar că procesul a fost mai lung. Domnul Crăciunescu mă cunoaște și știe că nu mi-e frică de Gigi sau astfel de oameni. 

Am discutat de arbitraje, de CFR, m-a jignit în repetate rânduri și mi-a spus că acum sunt omul CFR-ului. Dacă luăm meciurile pe care le-am arbitrat eu CFR-ului, ei nu prea au câștigat. Cred că au câștigat cele mai puține meciuri cu mine.

Nu are nicio relevanță acest lucru. Cei de la FCSB au câștigat de atâtea ori cu mine. Când era el la pușcărie, eu am arbitrat cele mai importante meciuri ale lor. După aceea ne mirăm de ce unii nu au noroc și pățesc anumite lucruri. Asta spune Gigi sau vrea să inducă în eroare. El are voie să facă orice, celelalte cluburi nu”, a declarat Cristi Balaj, la Liga Digisport.

Declarația lui Cristi Balaj care a pornit scandalul

Venim și mințim că am câștigat procesul (n.r. – procesul câștigat de Becali la CEDO). Procesul l-ai câștigat că a durat mai mult la instanță. Condamnarea trebuia să ți-o dea mai repede. Ea există, e corectă. Doar că a durat prea mult procesul și aici îi dăm și noi dreptate.

Și văd niște titluri, în care dacă nu citești conținutul articolului poate să creeze confuzie. N-ai câștigat nimic. A durat prea mult procesul. Și aici îi dăm dreptate. Pentru că trebuia să fie condamnat așa cum a fost condamnat mai repede. A primit un euro despăgubire și acum vrea să ceară milioane de la statul român.

După ce instanța a spus că ai furat, acum mai vrei să iei și alți bani de la statul român. Și îl prezentăm ca pe un erou și ca pe o victimă”, a fost declarația dată Cristi Balaj la Fanatik, care l-a făcut pe Gigi Becali să izbucnească.

Etichete: gigi becali , cristi balaj , cedo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclus! Verdict categoric despre transferul de 46.000.000€ al lui Radu Drăgușin

Dezastru! România va vedea încă un Mondial la TV, în ciuda victoriei din prima manșă a barajului

Video Cum s-a purtat Dan Petrescu imediat după finalul meciului cu FCSB

S-a aflat abia acum! Ce s-a întâmplat după meci cu arbitrii de la Real Madrid - Bayern

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali, tranșant după ce FCSB a primit titlul de campioană: ”N-ai văzut?”

Florentin Petre n-a uitat! Dinamovistul l-a felicitat pe Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”