Gigi Becali / Foto: Profimedia

Video Exclusiv Gigi Becali, anunț categoric: ”Șumudică nu va antrena niciodată FCSB!” Mesaj pentru Adrian Mititelu

articol scris de Digi Sport
23.08.2023, 17:04
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

În ultima perioadă s-a vorbit intens despre viitorul lui Marius Șumudică (52 de ani), antrenorul despre care s-a spus că este dorit în SuperLiga României, la U Craiova 1948 și la FCSB.

Chiar Adrian Mititelu, patronul clubului din Bănie, a recunoscut că a negociat cu antrenorul liber de contract după despărțirea de Al Raed și a declarat că știe din surse sigure că și Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a purtat discuții cu Marius Șumudică.

Gigi Becali: ”Șumudică nu o va antrena niciodată pe FCSB!”

Mititelu a mărturisit că pretențiile tehnicianului sunt foarte mari și crede că sunt șanse mici să îl convingă pe Marius Șumudică, mai ales că trebuie să concureze cu Gigi Becali.

Totuși, patronul de la FCSB a declarat în cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Liga Digi Sport că nu a discutat niciodată cu Marius Șumudică despre posibilitatea ca acesta să o preia pe FCSB.

Mai mult, Gigi Becali a avut un mesaj vehement: ”Șumudică nu va antrena niciodată FCSB!”. Motivul? Faptul că în urmă cu un an, antrenorul i-a refuzat pe roș-albaștri, chiar dacă ajunsese la un acord cu latifundiarul din Pipera.

Ce condiții mă? (n.red. despre Șumudică). Ca să vă spun! Șumudică e prietenul meu, îmi place de el, e băiat bun, dar ca să se termine odată o spun acum, dar nu o luați în sens peiorativ. Șumudică nu va antrena niciodată FCSB. Gata, să se termine odată bâlciul!

De unde până unde tot Șumudică? Șumudică are treabă cu mine ca prieten, dar nu am treabă cu el ca antrenor, nu mă intereseaza! A fost atunci, s-a schimbat după ce s-a întâmplat! De atunci, s-a luat hotărârea! Nu e vorba de orgoliu, el și-a cerut iertare: ’Da, dom-le, am greșit!’. Noi stabilisem tot, dar nu există, dacă nu mă ascultă, nu există antrenor care să nu mă asculte!

Am stabilit și apoi a zis că nu e așa. A recunoscut că a greșit, l-am iertat, sunt prieten cu el, dar atât. Am luat o hotărâre atunci. Nu vreau să se interpreteze. Eu am niște principii în viață. Nu vreau să mă cert cu Șumi, că e băiat bun, dar nu vreau să am cu el legături de contract.

Eu am niste principii, dacă odată ai făcut ceva, cum ar veni să mă minți în față, nu zic de el, zic la modul general, dacă m-ai mințit în față azi, după ce am vorbit ceva ieri, eu iert, dar țin cont de aia.

Vorbim și ca prieteni și despre fotbal. Șumudică e băiat deștept, e specialist. Mi-a spus. Dacă joci cu Băluță atacant, îi omori pe toți. Am zis că vorbește aiurea. Vorbesc cu MM a doua zi. Zice ’Băi, Gigi, uite ce propune Charalambous cu Pintilii. Zic să facem pressing, să jucăm cu Baluță vârf’. Zic ’Băi Mihai, mi-a zis Șumudică așa, dar am zis că vorbește aiurea!’.

A avut un comportament atunci, l-am iertat, dar pentru ce a făcut atunci, nu va antrena niciodată. Nu poți să spui acum ceva, și apoi mâine să zici că nu a fost așa. Șumudică e băiat deștept, știe să vorbească. E și antrenor, e adevărat, dar eu n-am nicio treabă cu Șumudică la antrenorat. Spuneți-i lui Mititelu că nu concurează cu mine pentru că nu am treabă!”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Liga Digi Sport.

VIDEO Declarațiile făcute de Gigi Becali

Etichete: marius sumudica , adrian mititelu , gigi becali , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de Răzvan Lucescu la PAOK, înaintea meciului care decide titlul în Grecia

Real Madrid i-a trimis contractul jucătorului și așteaptă un răspuns

La 4 zile după "cea mai urâtă experiență din carieră", antrenorul lui Drăgușin și-a decis viitorul

Galerie Foto Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury și este noul campion mondial absolut. Decizie controversată

Citeşte şi

Exclusiv Andrei Cristea reclamă debandada de la FCU Craiova: ”Sunt multe discuții de abordat”

E gata! După cinci zile de incertitudini, Adrian Mititelu a făcut anunțul final legat de viitorul lui FCU Craiova

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină