Gigi Becali şi Mihai Rotaru / Foto: Colaj Digi Sport

Exclusiv Gigi Becali, avertizat de Mihai Rotaru: ”Nu s-a prescris nimic, are de plată!” Cum l-a ajutat Pițurcă pe patronul FCSB

articol scris de Digi Sport
14.01.2021, 20:47
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Mihai Rotaru are un ”derby” personal cu cei de la FCSB - patronul Universității Craiova nu uită și nu iartă faptul că gruparea roș-albastră i-a suflat doi dintre tinerii de mare viitor, portarul Andrei Vlad și, mai recent, mijlocașul Octavian Popescu

Iar Mihai Rotaru a dezvăluit cine este de vină pentru faptul că puștiul de 17 ani căruia i se prezice un mare viitor nu a rămas în Bănie.

”Cu Popescu nu și-a făcut treaba staff-ul administrativ. Dacă Pițurcă nu ar fi venit la Craiova, Popescu nu ar fi ajuns niciodată la FCSB!

Dar vina a fost a staff-ului că nu i-a prelungit contractul lui Octavian Popescu. A fost împrumutat cu opțiune de cumpărare, dar ai mei colegi au omis să-i facă un contract dacă activam opțiunea.

Apoi, Pițurcă l-a recomandat la Giovanni Becali și asta e povestea, a fost un fel de răzbunare.

Nici cu Andrei Vlad nu s-a prescris, mai au mult de plată pentru ceea ce au făcut cu Andrei Vlad. În viziunea noastră nu s-a prescris, va plăti pâna la urmă,” a declarat Mihai Rotaru într-o intervenție la emisiunea Liga Digisport.

Cum i l-a ”suflat” Gigi Becali pe Octavian Popescu Craiovei, pentru ”o mie sau două de euro” + ”Pe Vlad, da, l-am furat!”

Octavian Popescu a impresionat deja(18 ani) la FCSB, care l-a adus în vara lui 2020, de la Universitatea CraiovaGigi Becali îl vede drept ”al doilea geniu al României, după Hagi” și visează să ia 40-50 de milioane de euro în schimbul lui.

Gigi Becali: ”Pe Vlad l-am furat, la Octavian Popescu e vinovat Rotaru!”

Patronul lui FCSB a povestit că oltenii l-au pierdut pe Octavian Popescu pentru o sumă modică, ”o mie sau două mii de euro” pe care șefii de la Craiova nu au vrut să-i ofere la salariul jucătorului.

”Nu sunt vinovat eu că l-am luat. Rotaru e vinovat, că nu-i făcuse contractul. Când băiatul a cerut o mie sau două mii de euro, n-a vrut să-i dea și n-a vrut să mai semneze cu el. Asta a fost toată istoria asta. L-a adus Giovani, uite, jucător care vrea o mie pe lună. I-am întrebat pe cei care îl știau și am zis da, merită, e jucător foarte bun. Am dat banii și l-am luat”, a spus Gigi Becali, la Pro X. 

”E adevărat, la Vlad (n.r. - Andrei Vlad) sunt vinovat. L-am furat pe Vlad. Și am plătit. Dumnezeu m-a bătut imediat în Europa League, când am ieșit din cauza lui. Am furat, am plătit. D-aia le spun la toți: puneți-vă pofta în cui, că e greu să vă luptați cu ursul”, a adăugat omul de afaceri.

Gigi Becali, despre ”fenomenul” Octavian Popescu

În urmă cu câteva zile, Becali îl lăuda pe Octavian Popescu, despre care zicea că este un fenomen.

MM mi-a zis că e peste toți, la 18 ani. Atunci, înseamnă că se numește jucător-fenomen. Dacă eu am un jucător de geniu, nu mai spun. Dacă am demonstrat și tot nu credeți. O să fac un transfer de 40-50 de milioane și o să vă închid gura”, spunea finanțatorul FCSB.

Octavian Popescu a avut 11 apariții pentru FCSB în această stagiune, reușind trei pase de gol. De patru ori a început ca titular.

Universitatea Craiova l-a pierdut pe Andrei Vlad, în 2017

Pe vremea când avea 18 ani, Andrei Vlad a plecat de la Universitatea Craiova la FCSB, iar Gigi Becali a plătit pentru el 400.000 de euro, transferul lui fiind unul cu scandal.

Deşi Rotaru iniţial nici nu voia să audă de o asemenea "trădare", în cele din urmă s-a ajuns la un numitor comun. Craiova a păstrat şi un procent dintr-un transfer ulterior.

Etichete: victor piturca , gigi becali , mihai rotaru , andrei vlad , octavian popescu fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Țara care își mută capitala pentru că actuala se scufundă în mare. Pentru asta, se construiește un oraș de la zero

Indonezia se pregătește să își mute capitala din Jakarta în Nusantara, aflat încă în construcție. Noul oraș va costa 35 de miliarde de dolari și nu va fi finalizat până în 2045. Decizia a fost luată din cauza crizei climatice, deoarece Jakarta se scufundă ușor-ușor în mare, scrie Business Insider.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Conducerea Farului a reacționat, după ce a aflat de planurile lui Gigi Becali

Exclusiv Suprinzător! Anunțul lui Gigi Becali despre jucătorul de la FCSB căruia ”îi plătește salariul degeaba de 3 ani”

Video S-a terminat! Cea mai în formă jucătoare din lume a fost învinsă, după o serie de vis

Tragedie! Un campion a anunțat că fiul său în vârstă de 15 luni a murit: ”Prietenul meu e fără viață. Vă rog, ajutați-mă”

Citeşte şi

După ce FCSB a câștigat titlul, Giani Kiriță a făcut un anunț neașteptat

Victor Pițurcă a auzit că Florinel Coman pleacă în Qatar și l-a atenționat pe fotbalistul de la FCSB

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cea mai grasă pisică a trecut printr-o transformare uluitoare. A slăbit peste șase kilograme, iar acum se bucură de o viață normală