Gigi Becali și Bogdan Planic / Foto: Sport Pictures

Gigi Becali continuă conflictul cu Planic și le avertizează pe CFR Cluj și Craiova: "Vom cere suspendarea lui!"

26.06.2020, 12:15
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Gigi Becali a anunțat că nu mai există cale de împăcare între el și Bogdan Planic, după ce fundașul sârb a decis să nu se mai prezinte la antrenamentele celor de la FCSB.

Finanțatorul vicecampioanei îl acuză pe Planic că a lăsat echipa într-un moment dificil, când era afectată de multe accidentări, și spune că va solicita suspendarea acestuia pentru refuzul de a se prezenta la antrenamentele lui FCSB.

În același timp, Becali avertizează cluburile care ar fi tentate să îl transfere pe Bogdan Planic, așa cum ar fi cazul celor de la CFR Cluj sau Universitatea Craiova, că vor fi obligate să plătească 10 milioane de euro, atât cât este clauza de reziliere din contractul jucătorului.

Finanțatorul roș-albaștrilor a transmis din nou că Planic mai are contract cu FCSB până în 2021, nu până la finalul acestei luni, așa cum susține jucătorul și impresarul său.

"Planic va fi dat exemplu, va trebui să plătească clauza de 10 milioane de euro. Eu știu că s-a primit la zi salariul. A luat bani 2 luni de la statul român, cum spune FIFA și UEFA. Conform legilor naționale, așa spune. La comisia UEFA este o fată Mădălina, care a fost avocata noatră și care ne reprezintă pe noi. Noi nu am încălcat legea. O să întrebe judecătorul: 'Băi, tu ai muncit alea 2 luni?' El a muncit? Nu e discriminat.

Am făcut o propunere la toată echipa. Unii care au vrut, alții nu au vrut. El nu a acceptat. Asta fost cauza. Unii au luat jumătate, alții în șomaj tehnic. Se va judeca. Pe mine mă avantajează că ei mizează pe contractul ăsta. N-au curaj Craiova și CFR să-l ia. El are o clauză de 10 milioane, clubul pe care îl ia trebuie să fie solidar cu jucătorul. Eu nu-l mai vreau la echipă, la revedere!

I-am făcut notificări, i-am spus că îi dăm penalitate 25%. I-am dat bani la zi și el nu vrea să vină. Conform legii l-am chemat, acum să vedem cine are dreptate. Dacă semnează, trebuie să plătească 10 milioane. Ori el, ori clubul. Nu mai există cale de întoarcere de când am făcut egalul cu Gaz Metan, cu Perianu fundaș central. El știa că sunt accidentați, că nu avem fundaș central, că nu avem jucători, nu a ținut cont. Caracterul lui a făcut ca să plătească acum, să vedem unde va ajunge el. Noi vom cere suspendarea lui", a declarat Becali, la Pro X.

Impresarul lui Planic, Zvonko Milojkovic: ”Vedem pe 1 iulie cine are dreptate”

Dacă Gigi Becali susține că înțelegerea lui Planic expiră în 2021, cealaltă parte implicată vine cu o altă variantă. Conform spuselor lui Zvonko Milojkovic, agentul lui Planic, contractul jucătorului expiră la 30 iunie.

"Așteptăm 1 iulie și o să vedem ce se întâmplă, cine are dreptate", a reacționat Zvonko Milojkovic pentru Digi Sport, întrebat fiind de contractul lui Bogdan Planic.

  • 28 de ani are Bogdan Planic.
  • 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Planic, conform transfermarkt.com.

Etichete: cfr cluj , universitatea craiova , gigi becali , fcsb , bogdan planic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Un nou bluff marca Gigi Becali! Cum arată primul 11 al FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Citeşte şi

Campion cu FCSB, Alexandru Băluță a spus cum are ”cele mai bune discuții” cu Gigi Becali

Darius Olaru a vorbit despre plecarea sa de la FCSB: ”Acolo îmi e gândul”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”