Gigi Becali, patronul FCSB / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Gigi Becali crede că FCSB va lua titlul în acest sezon! Ce "atu" ar avea roș-albaștrii în lupta cu CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
18.01.2022, 12:14
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Liga 1 se va relua săptămâna aceasta, iar capul de afiș al rundei cu numărul 22 este partida dintre FCSB și CFR Cluj.

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică de la ora 20:00 și va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, sau pe www.digisport.ro și în Aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), pentru abonații RCS & RDS. 

Gigi Becali crede că FCSB va lua titlul în acest sezon

După primele 21 de etape de campionat, CFR Cluj este lider detașat. Ardelenii sunt la 10 puncte de FCSB, principala urmăritoare, și la 20 de FC Voluntari, echipa care completează podiumul. Punctele se vor înjumătăți odată cu faza playoff-ului, dar roș-albaștrii tot au nevoie de un parcurs mai bun decât al campioanei en-titre, care a pierdut doar șase puncte în acest sezon. 

Chiar și în aceste condiții, patronul lui FCSB, Gigi Becali (63 de ani) crede că echipa sa va lua titlul, deși recunoaște că șansele sunt mici. În stilul caracteristic, "Latifundiarul din Pipera" crede că va fi ajutat de intervenția divină pentru a obține un nou trofeu.

"Sunt trei variante. Prima, cred că vom lua titlul. A doua, șansele sunt mici. Din punct de vedere matematic, sunt mici șansele. A treia parte, când ești la mâna ta, ești la mâna ta, trebuie să speri.

Mai e o parte care te descurajează. Ei au experiență, noi avem mai mulți copii. Intuiția mea este că Dumnezeu va face. Dacă este după oameni, vor lua ei, dacă este după Dumnezeu, vom lua noi. Omenește, e titlul lor. Echipa aia e foarte puternică. Au un nucleu de jucători, o echipă foarte bine legată.

Nu ne-ar fi ajutat dacă Dan Petrescu ar fi mers la echipa națională. A fost Șumudică, nu au câștigat șapte meciuri la rând?", a declarat Becali.

Darius Olaru, convins că un eșec cu CFR Cluj o va scoate pe FCSB din lupta pentru titlu

Darius Olaru (23 de ani), unul dintre fotbaliștii care nu poate lipsi din primul 11, după cum a spus Gigi Becali (63 de ani), spune că echipa este pregătită pentru meciul cu CFR Cluj, vital pentru roș-albaștri în lupta pentru titlu.

”A fost un joc de pregătire cât de cât bun, am încercat să ne facem jocul. Nu am câștigat, dar a contat că ne-am pregătit bine și sper ca în primul meci, cel cu CFR, să obținem o victorie. E presiune, e clar, avem nevoie de victorie în prima etapă, dar de aceea suntem aici.

Dacă vom câștiga, atunci vom păstra șanse la campionat. Cele trei puncte sunt foarte importante. Un eșec ne-ar scoate complet din calcule, a spus Olaru, la finalul amicalului disputat la Buftea.

Etichete: cfr cluj , gigi becali , becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Citeşte şi

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Exclusiv Capitol închis! Gigi Becali a renunțat complet la transferul pe care îl anunța ca și făcut la FCSB

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”