Olimpiu Moruțan, fotbalistul FCSB-ului / Foto: Instagram @morutan.olimpiu

Gigi Becali i-a decis soarta lui Olimpiu Moruțan, după ultimele evoluții

articol scris de Digi Sport
02.08.2021, 15:16
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Olimpiu Moruțan (22 de ani) este cel mai curtat jucător de la FCSB în această vară.

Ce spune Gigi Becali despre Olimpiu Moruțan

Mijlocașul este dorit insistent la Galatasaray, dar Fatih Terim a afirmat că suma cerută de Gigi Becali - 10 milioane de euro - , este prea mare pentru posibilitățile turcilor.

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a dezvăluit că fotbalistul rămâne la FCSB. El trebuie să arate altceva pe teren pentru a putea fi vândut: "Nu mai cer nimic, tebuie să-l mai antrenăm!".

"Nici eu, dacă aș fi în locul lor, n-aș da atât. După ce am văzut ultimele trei meciuri cu el, n-aș da. Eu vorbeam despre Moruțan de anul trecut. După ce a jucat aseară, nu mai cer deloc. Nu mai cer nimic, trebuie să-l mai antrenăm. La ora asta nu merită nici trei milioane. Nici nu am nevoie să-l vând pe Moruțan, va fi 'bombă' cât de curând", a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Fatih Terim anunță finalul telenovelei "Moruțan la Galatasaray"

Becali a anunțat că își dorește 10 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv de 22 de ani și nu este dispus să negocieze. În aceste condiții, Fatih Terim lasă de înțeles că Galatasaray va renunța la jucător, chiar dacă este un fotbalist pe placul antrenorului.

Legendarul tehnician al formației turce a dezvăluit și că Moruțan este o țintă mai veche a echipei sale, încă de când mijlocașul juca la FC Botoșani.

"L-am urmărit pe Moruțan pentru prima dată în 2017. Poate că dacă avem o echipă secundă în liga a doua sau a treia, l-am fi putut transfera pentru a-și continua dezvoltarea acolo. Dacă l-am fi putut lua la acea vârstă, și-ar fi asigurat creșterea alături de noi.

Acum se vorbește de o sumă foarte mare de bani. E un jucător care ne place foarte mult, dar nouă ne este imposibil să ajungem la acest nivel. Îmi place de el și cred că poate deveni și mai bun în anii următori", a spus Terim, potrivit Ajansspor.

Etichete: galatasaray , gigi becali , olimpiu morutan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Dan Petrescu a cerut trei transferuri la CFR Cluj: un fotbalist e dorit și de Gigi Becali la FCSB!

ADIO, FCSB? ”E diferența mare între ce solicită jucătorul și ce e dispus Gigi să-i ofere”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian