Octavian Popescu în tricoul lui FCSB / Foto: Profimedia

Gigi Becali i-a stabilit ”cota” lui Octavian Popescu: ”Nu face nici doi lei!”

articol scris de Digi Sport
21.10.2022, 16:47
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

După un sezon în care a impresionat la FCSB, Octavian Popescu (19 ani) pare că nu se mai regăsește și și-a pierdut locul de titular din angrenajul lui Nicolae Dică (42 de ani).

Cel mai nemulțumit a fost de departe Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, care l-a pus la zid pe Octavian Popescu pentru evoluțiile slabe din acest sezon.

Gigi Becali, cuvinte dure la adresa lui Octavian Popescu

Deși a primit tricoul cu numărul zece și banderola de căpitan la FCSB, ”perla” lui Gigi Becali nu pare a mai fi jucătorul care în sezonul trecut marca zece goluri și contribuia cu patru pase decisive.

În acest sezon, Octavian Popescu nu a marcat niciun gol și a pasat doar de două ori decisiv, lucru ce i-a stârnit nemulțumirea patronului de la FCSB.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.

Dacă în urmă cu câteva luni, Gigi Becali declara că vrea să îl transforme pe Octavian Popescu în cel mai scump transfer realizat în România, acum latifundiarul din Pipera spune că ”perla” sa nu mai valorează ”nici doi lei”.

Dacă vând jucători înseamnă că sunt în câștig. Dacă vrea Dumnezeu, pot să intru în Liga Campionilor sau un jucător ca Tavi Popescu poate să explodeze, acum nu face nici doi lei. Cum spuneam atunci, o sută de milioane, dar acum spun că nu face nimic”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali i-a băgat în ședință pe Florinel Coman și pe Octavian Popescu

Gigi Becali a dezvăluit că i-a băgat în ședință pe Florinel Coman și Octavian Popescu și le-a transmis ce trebuie să facă pentru a obține un transfer în străinătate.

Le-am zis lui Tavi și Coman că nu am avut oferte clare pentru ei. 'Vrei ofertă? Uite cine o să plece primul: Cordea'. De ce? Pentru că e constant și pleacă. Man era vedetă, era extraordinar?

Man avea constanță, nu a fost un extraordinar, dar băiatul patronului american se uita pe statistici, ăla când te vede că alergi patru kilometri într-un meci, nu te ia pe tine.

'Tavi, Florinele! Băi, trebuie să alergi 12 kilometri pe meci, Man de aia a plecat, m-a ajutat el, alerga, dădea pasă de gol, dădea gol'”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Etichete: gigi becali , octavian popescu , fcsb , cota


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Jackpot! Câte milioane de euro primește FCSB de la UEFA, dacă se califică în Champions League

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”