Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Gigi Becali îl vrea pe Laurențiu Reghecampf la FCSB. Condiția impusă de finanțator

articol scris de Digi Sport
13.06.2022, 08:17
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a rămas liber de contract, după ce și-a reziliat angajamentul cu Universitatea Craiova, dar nu duce lipsă de oferte. Antrenorul se pare că ar fi fost ofertat de o echipă nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, dar este dorit și de Gigi Becali (63 de ani) pe banca celor de la FCSB.

Finanțatorul roș-albaștrilor și-a exprimat dorința de a-l readuce pe Reghe pe banca tehnică, dar a impus și o condiție: să nu plece Anton Petrea (47 de ani).

Becali a spus că nu-l va da afară pe actualul antrenor, mai ales că în opinia sa FCSB ”a câștigat” tilul în sezonul trecut, dar le-a spus apropiaților că i-ar plăcea să vadă iar la lucru cuplul Reghecampf-Petrea, susțin sursele digisport.ro.

  1. Gheorghe Mustață, liderul ”Peluzei Nord” a anunțat că suporterii îl doresc pe Laurențiu Reghecampf la FCSB, însă doar dacă va rămâne și Toni Petrea

Roș-albaștrii se vor reuni marți, 14 iunie 2022, la Institutul Național de Medicină Sportivă din București pentru a efectua vizita medicală, după care va urma un prim antrenament, după-amiază la baza din Berceni.

După sezonul trecut, unul în care FCSB n-a mai ajuns să dispute ultimul meci cu titlul pe masă, Petrea a avut nevoie de un timp pentru a pune lucrurile cap la cap, dar, până la urmă, a decis să continue. De altfel, el va fi prezentat și oficial zilele următoare. Posibilitatea de a lucra iar cu Reghe este însă mică, mai ales că Petrea nu mai vrea să fie ”secund”. Ar mai fi o posibilitate, Laurențiu Reghecampf - director tehnic, Anton Petrea - antrenor principal, dar nici acest scenariu nu pare plauzibil.

Dincolo de relația Reghecampf - Petrea, una care nu mai este la fel de bună precum a fost până când au decis să nu mai lucreze împreună, un alt aspect important este cel legat de bani. Reghe a avut un salariu consistent la Universitatea Craiova, 15.000 de euro pe lună și ar vrea ca la FCSB să încaseze cel puțin la fel dacă nu chiar mai mult.

Laurențiu Reghecampf, întrebat dacă merge la FCSB după despărțirea de Craiova. Răspunsul dat cu zâmbetul pe buze

După oficializarea despărțirii, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă ia în calcul să revină la FCSB, dar a răspuns că, cel puțin deocamdată, se gândește doar la câteva zile de odihnă și ulterior va analiza ce opțiuni are.

Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a spus, cu zâmbetul pe buze, Laurențiu Reghecampf, potrivit Playsport.

FCSB a anunțat data reunirii lotului și cele patru amicale programate în această vară! Două adversare din Moldova

FCSB se va reuni marți, 14 iunie 2022. Fotbaliștii convocați la loturile naționale li se vor alătura colegilor lor zece zile mai târziu, pe 24 iunie.

Spre deosebire de alți ani, când roș-albaștrii mergeau în Turcia sau Spania în pre-sezon, pregătirea de vară a FCSB-ului se va desfășura exclusiv la baza din Berceni, informează site-ul oficial al vicecampioanei.

FCSB va disputa patru amicale, după cum urmează: ”Primul joc va avea loc pe 29 iunie, începând cu ora 18:00, împotriva uneia dintre reprezentantele Republicii Moldova în UEFA Europa Conference League, FC Sfântul Gheorghe, în Baza Sportivă FCSB.

Al doilea meci va avea loc la Chișinău, pe 2 iulie (ora va fi anunțată ulterior), împotriva celor de la FC Zimbru, una dintre echipele de tradiție din Republica Moldova.

Pe 6 iulie, începând cu ora 18:00, va avea loc al treilea meci amical al verii, împotriva celor de la CS Mioveni, în Baza Sportivă FCSB. Ultima partidă amicală dinaintea începerii sezonului 2022-2023 va avea loc la Galați, pe 9 iulie, împotriva Oțelului Galați, echipă promovată recent în liga secundă”, se arată în comunicatul roș-albaștrilor.

Etichete: laurentiu reghecampf , gigi becali , transferuri fcsb , antrenor fcsb , anton petrea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

”Asta mai lipsea. Să-l felicit eu pe Becali”. De ce a refuzat să laude FCSB-ul pentru titlul câștigat

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”