Alin Minteuan are contract cu CFR Cluj până în vară

Gigi Becali, ironizat de rivalii de la CFR Cluj. Reacția antrenorului Alin Minteuan

14.03.2019, 17:47
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Gigi Becali (60 de ani) pare că s-a resemnat după eșecul celor de la FCSB cu Viitorul, scor 1-2, din prima etapă a play-off-ului. Patronul roș-albaștrilor a spus clar că CFR Cluj se poate considera deja campioană, dar oficialii celor de acolo nu cred o iotă din vorbele latifundiarului. Alin Minteuan (42 de ani), antrenorul ardelenilor, nu s-a sfiit chiar să-l ironizeze pe Becali.

”Nici noi nu avem nicio șansă atunci. Astea sunt simple vorbe, care să îi adoarmă pe unii și pe alții. Nu e treaba noastră, nu ne gândim la ce spun alții!”, a spus Minteuan, în cadrul unei conferințe de presă, organizată înaintea partidei cu Viitorul, care se va juca sâmbătă, 16 martie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Gigi Becali mizează totul pe campioana en-titre, astfel că nu-și face mari speranțe cu Viitorul contra CFR-ului, în etapa a doua a play-off-ului. "Nu cred că Viitorul poate să bată CFR-ul. Nimeni nu o poate bate pe CFR. Un meci egal mai scoţi, dar nu îi poţi învinge. Au fotbalişti adevăraţi, bărbaţi puternici. CFR e campioană deja! Nici măcar Craiova nu are vreo şansă. Noi suntem acolo, cu Craiova. Suntem slabi, pe lângă CFR”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Patronul FCSB a precizat și de ce nu mai merge la meciuri, dar și de ce nu mai are încredere în echipa lui Teja. A vorbit chiar de o curățenie la nivelul lotului, dar a revenit asupra deciziei, după ce-a fost ”certat” public de către Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport. 

Gigi Becali, schimbare totală de strategie, după ce-a fost certat la televizor

"Atacul" lui Ilie Dumitrescu nu a rămas fără rezultate. Gigi Becali a intervenit telefonic în emisiune şi a explicat ce l-a determinat să anunţe plecarea jucătorilor. În acelaşi timp, i-a promis analistului Digi Sport că nu-şi va mai critica jucătorii.

"Dacă şi Ilie mă critică, înseamnă că am o problemă. Dar să ştii, Ilie, că, de fapt, intenţia mea e să-i motivez. E posibil să greşesc. Dar nu vreau să-i distrug, nu asta e intenţia mea. Uite, ascult sfatul tău şi promit să nu mai zic nimic. O să iau hotărârile care trebuie luate la final.

Dacă ai spus tu, care eşti prea caracter, am încredere în ce spui. Că ai spus tu, promit să nu-i mai critic. Îşi promit ţie că nu-i mai critic. Să facă ce vor şi la final se trage linie. Ţin cont de ce spune Ilie", a precizat Becali.

Program etapa a 2-a play-off și play-out! Toate meciurile, ÎN DIRECT la Digi Sport

După eșecul suferit în fața celor de la Viitorul, scor 1-2, pentru FCSB meciul de la Giurgiu devine vital în lupta pentru titlu. Orice rezultat, în afara victoriei, coroborat cu un succes al CFR-ului în fieful Viitorului va spulbera orice șansă a roș-albaștrilor la campionat.

Vineri, 15 martie
Sepsi - U Craiova 20:30

Sâmbătă, 16 martie
Dunărea Călărași - Poli Iași 13:00
FC Viitorul - CFR Cluj 20:30

Duminică, 17 martie
Gaz Metan Mediaș - Dinamo 17:30
Astra - FCSB 20:30

Luni, 18 martie
Concordia Chiajna - FC Hermannstadt 18:00
FC Voluntari - FC Botoșani 20:30.

Etichete: gigi becali , alin minteuan , transferuri fcsb , program etapa 2 play out , program etapa 2 playoff


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Jackpot! Câte milioane de euro primește FCSB de la UEFA, dacă se califică în Champions League

Replica surprinzătoare a lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”