Gigi Becali este criticat de Gabi Balintdin cauza lui Edi Iordănescu / Foto : colaj Digi Sport

Exclusiv Gigi Becali l-a exasperat pe Gabi Balint: ”M-am săturat! El nu mai vine la meciuri ca să dirijeze totul ca un păpușar!”

articol scris de Digi Sport
25.05.2021, 11:27
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Gigi Becali a numit un nou antrenor la FCSB, dar decizia sa de a-l instala pe Dinu Todoran a dezamăgit pe legendele roș-albaștrilor.

Gabi Balint spera ca patronul de la FCSB să renunțe la obiceiurile de a controla totul la echipă după un nou sezon ratat.

”Sincer, nu aș vrea să mai comentez nimic despre FCSB. M-am săturat, e ceva separat de fotbal, de performanță, sunt reguli noi, inventate, nu sunt normale, nu am spus-o doar eu.

Nu cred că există patron care stă acasă, nici nu mai vine la meciuri, ca să dirijeze totul ca un păpușar, nu există așa ceva în lumea asta. Mai sunt patroni care mai intervin, dar nu așa”, a fost reacția fostul internațional în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Trebuie să fii dus la biserică înainte". Gigi Becali, ironizat în direct: "Ce se întâmplă acolo e unic în lume"

Gigi Becali a devenit ținta ironiilor de ceva timp, după ce a recunoscut că el dictează totul la echipă, în locul antrenorului, inclusiv titularii și schimbările.

Acum, după ce l-a numit "principal", în mod total surprinzător, pe Dinu Todoran, finanțatorul de la FCSB e luat din ce în ce mai des peste picior. Asta mai ales după ce a explicat motivul din spatele alegerii sale.

Gigi Becali, luat peste picior. Gabi Balint: "Pentru absolvirea licenței Pro, trebuie să fii dus la biserică înainte"

Doi foști mari steliști, Gabi Balint și Ilie Dumitrescu, au caracterizat plastic alegerea lui Becali în ceea ce privește antrenorul.

Discuția dintre Ilie Dumitrescu și Gabi Balint, din studioul Fotbal Club:

Gabi Balint: "Am înțeles că Federația va impune o nouă regulă pentru absolvirea licenței Pro, trebuie să fii dus la biserică înainte. Ce să mai? E același scenariu. Păi Șumudică a și declarat că el face echipa după ce îi spune patronul."

Ilie Dumitrescu: "Nu, nu, nu. Cred că și ăsta a fost un motiv pentru care Șumi nu a acceptat oferta."

Gabi Balint: "Șumi știa de la început că nu o să meargă."

Ilie Dumitrescu: "Din punctul meu de vedere, ăsta a fost un motiv și la Dică."

Gabi Balint: "Cu Dică, la fel. Adică știm cum a plecat de acolo. Ce îi mai trebuia? El e bine la FRF, e antrenor secund, o ia ușor, treptat."

Ilie Dumitrescu: "Cred că ăsta a fost obiectivul celor doi, și al lui Șumudică și al lui Dică, să facă performanță. Dar probabil că nu au mai acceptat condițiile."

Gabi Balint: "Deci ce se întâmplă acolo e unic în lume. Să nu-ți dorești performanță?! Să nu aduci antrenori cu experiență, care îți aduc și bani mai mulți?! Când ai performanță, valorează mai mult și jucătorii, câștigi bani mai mulți din cupele europene. Dar, în fine, nu ai ce să discuți cu omul, sunt banii lui."

Ilie Dumitrescu: "Eu cred că, până la urmă, va reuși să câștige campionatul. Petrea a fost un antrenor foarte bun și cu experiență, pentru că a lucrat cu Reghecampf. Au fost momente când ei au fost sus și el putea să reușească. Dar eu cred că își dorește foarte mult Gigi să demonstreze că se poate și cu rețeta asta. Neubert și cu antrenorul se vor ocupa de pregătire, dar el va lua anumite decizii, iar el crede că astfel va reuși să câștige și campionatul, cu modul ăsta de lucru unic. Probabil că lui îi place chestia asta, e singura chestie care îl mai mișcă."

Gabi Balint: "E un hobby."

Ilie Dumitrescu: "Până la urmă e o plăcere, el trăiește pentru asta și, pe banii lui, poate să facă și chestia asta."

Etichete: gabi balint , gigi becali , dinu todoran , gigi becali fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

Citeşte şi

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

PEROZ61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF