Gigi Becali, în tribune, la un meci cu Dinamo/ foto: Sport Pictures

Exclusiv Gigi Becali, măsură dură anti-Vintilă: cine va sta pe bancă de acum încolo. ”Săracul, e aerian. Nu poate, nu are autoritate!”

29.06.2020, 23:46
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Rezultatele din ultima vreme l-au dezamăgit pe Gigi Becali (62 de ani). Dacă până acum Bogdan Vintilă era ”antrenor pe viață” la FCSB, lucrurile s-au schimbat radical după înfrângerea cu Astra Giurgiu, 2-3.

Întrebat la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, dacă Vintilă are postul asigurat, Becali a ezitat, pentru prima dată în ultima vreme.

”La ora asta, da. Da, continui cu Vintilă. Dar nu orice s-ar întâmpla. Jocul îmi place, nu și rezultatele. Am pierdut cinci puncte în ultimele două meciuri. Nu mai spun despre autogolul cu CFR-ul.

O să vorbesc cu Meme Stoica să stea pe bancă. Nu există cineva care să mobilizeze echipa asta. Vintilă nu poate, el n-are autoritate”, a spus patronul de la FCSB.

Gigi Becali: ”A zis și el, săracul... Vintilă e aerian!”

Nu au fost singurele critici pentru antrenorul care părea să aibă toată încrederea omului de afaceri. 

”Normal că e și vina antrenorului, și a căpitanului. Dacă ai 2-0 și pierzi meciul, e vina tuturor. Dacă era CFR-ul în meciul ăsta, câștigau cu 22-0”, a declarat Gigi Becali, care l-a ”amendat” pe Vintilă și pentru declarațiile făcute.

Tehnicianul de la FCSB spusese că obiectivul echipei nu e titlul, ci cupele europene. ”A zis și el, săracul... E aerian. Cum să fie cupele europene? Obiectivul la FCSB e campionatul”, a afirmat răspicat patronul bucureștenilor.

Prima plecare de la FCSB, după parcursul slab al echipei

Supărat după ultimele rezultate, Gigi Becali e decis să vândă cei mai valoroși jucători și totodată a anunțat că apărătorul Andrei Miron va pleca în vară.

Ce apărare la FCSB? Noi n-avem apărare. Miron, săracul.. trebuie să-l vând. Am și râs când l-am văzut ce a făcut pe acolo. Mingea nu ajungea niciodată la Astra dacă nu le-o dădeam noi. Miron și Cristea au greșit toate pasele, au dat numai aiurea în minge. A fost o mare tâmpenie.

N-am cu cine să joc, mai bine bag un puști. Nea Miroane... Bine că i-am făcut un an contractul lui Miron. De ce să-l mai țin? Decât să am jucători ca Miron, mai bine mă las de fotbal”, a ”tunat” omul de afaceri.

Rezumat Astra - FCSB 3-2

 

Etichete: meme stoica , gigi becali , bogdan vintila , astra fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto ”Cel mai bun! Îți ziceam și nu credeai”. MM Stoica, dat pe spate de un fotbalist de la FCSB

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Citeşte şi

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

Mihai Rotaru după titlul câștigat de FCSB: ”Nu l-am felicitat pe Gigi Becali, ci l-am felicitat pe Argăseală!”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”