Gigi Becali, într-o conferință de presă la palatul său/ Foto: Sport Pictures

Gigi Becali, noi ironii la adresa CSA Steaua. ”La ei, copilul de trei ani are 75 de ani”

articol scris de Digi Sport
07.06.2022, 18:47
  • Fotbal: FC Bihor - Ghiroda și Giarmata Vii, miercuri, 17:30, DGS 1

  • Fotbal: Belgia - Muntenegru, miercuri, 21:30, DGS 1

Steaua împlinește azi, 7 iunie, 75 de ani de la înființare, nou motiv de dispută între FCSB și MApN. Ambele entități fratricide au anunțat, prin mesaje grăitoare, aniversarea roș-albaștrilor, iar Gigi Becali (63 de ani) n-a ratat ocazia de a le da peste nas celor de la Armată.

Gigi Becali, noi ironii la adresa CSA Steaua. ”La ei, copilul de trei ani are 75 de ani”

CSA Steaua va organiza diseară, de la ora 19:45, pe stadionul din Ghencea, în direct la Digi Sport 2, un meci demonstrativ între foste glorii de la Steaua, atât din anii ’80, cum ar fi cazurile lui Marius Lăcătuș, Tudorel Stoica, Victor Pițurcă, din anii ’90, Costel Gâlcă, Iulian Miu, Adrian Ilie, dar și din perioada 2003-2007, când echipa a devenit FCSB, cum ar fi George Ogăraru, Daniel Oprița sau Gabriel Boștină.

”Așa e în România. În România, îi luam Steaua lui Becali. Îi dăm lui Becali în cap.Trebuie să fii activ. Nu mai există.

La ei copilul de trei ani are 75 de ani. Cum să aibă 75 de ani? E simplu ca bună ziua. Te-ai născut acum trei ani, nu poți să ai 75 de ani”, a spus Becali, la Pro Arena.

Gâlcă şi Dorin Goian cheamă lumea la stadionul Ghencea

Revenind la evenimentul de pe Stadionul Steaua, pentru România vor evolua, printre alții, Daniel Pancu, Adrian Iencsi, Florin Prunea, Cosmin Contra, Florentin Petre, Ionel Dănciulescu, Florin Cernat şi Ioan Ovidiu Sabău.

Disputa va avea două reprize a câte 30 de minute, iar pe banca celor două formații vor lua loc Mircea Lucescu (România), respectiv Anghel Iordănescu (Steaua).

Doi dintre cei mai iubiţi fotbalişti de către stelişti, Constantin Gâlcă şi Dorin Goian, vor fi prezenţi şi ei pe gazon şi îi invită pe oameni să umple tribunele. 

"Ne vedem din nou pe Ghenea, să retrăim momente pline de emoţie la Meciul Legendelor. Te aştept şi pe tine în tribună", a fost mesajul filmat de către Gâlcă. 

"Voi juca din nou alături de foştii mei colegi în ziua în care clubul sărbătoreşte 75 de ani de la înfiinţare. Mi-e dor de Ghencea şi abia aştept să fiu pe teren", l-a completat Dorin Goian. 

Cum a fost preluată Steaua de Gigi Becali. Detaliul scos la iveală. "Cel mai mare abuz din fotbalul românesc"

Zilele trecute, Cristian Gațu a dezvăluit cum a fost preluată Steaua de la Ministerul Apărării, mai întâi de către Viorel Păunescu, în 1998, iar apoi de Gigi Becali, în 2003. Astfel, fostul mare handbalist spune că FCSB este, practic, Steaua.

Numai că Gațu, care era comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua în 1998, a omis un detaliu, pe care l-a dezvăluit Gabi Balint. Mai exact, momentul în care Gigi Becali a preluat echipa a fost unul "ilegal".

"Eu am fost când s-au făcut membrii fondatori, am fost peste 100 de foști sportivi ai clubului Steaua în Adunarea Generală, iar peste puțin timp am fost excluși, pentru că așa s-a dorit, să se restrângă la câteva persoane.

În 2003, când s-a făcut trecerea de la domnul Păunescu la Gigi Becali, domnul Gațu spune că, la Intercontinental, au fost prezenți toți componenții echipei de la Sevilla: 'Mă întrebau cu cine să voteze. Au semnat toți cei prezenți. Trecerea către domnul Becali a fost votată și de toți campionii europeni prezenți acolo'.

Deci el spune că acolo erau toți campionii de la Sevilla. Și nu erau toți. Cum să fie? Eu asta vreau să lămuresc. Domnul Gațu explică foarte bine cum s-a făcut trecerea, dar el aici greșește. El a fost invitat, nu a fost ca un cadru oficial.

Au fost câțiva componenți, există un proces verbal cu semnăturile lor. Eu am vorbit zilele trecute cu alții care nu au fost. De exemplu nu au fost Belo, Boloni, Stoica, Lăcătuș, au fost vreo 3 sau 4, nu știu sigur", a precizat Gabi Balint la Fotbal Club.

Etichete: gigi becali , marca steaua , palmares steaua fcsb , razboi fcsb csa steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Răsturnare de situație în cazul elevului agresat sexual în toaleta unei școli din București. Ce au descoperit procurorii

Decizie de ultimă oră a procurorilor: au clasat dosarul acuzațiilor de viol la Şcoala Nicolae Titulescu din sectorul 1 al Capitalei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a clasat dosarul apreciind că fapta nu există.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Ubioh bih se!”. Ce i-a spus Novak Djokovic soției, cu care s-a certat în timpul meciului de la Roland Garros

Exclusiv Starul internațional căsătorit cu o româncă, de nerecunoscut! ”S-a îngrășat și el”

Oficial Cale liberă pentru transferul lui Horațiu Moldovan

L'Equipe a descris într-un singur cuvânt răspunsul lui Cristiano Ronaldo pentru Kylian Mbappe

Scene rar întâlnite: Novak Djokovic și-a ieșit din minți când a auzit ce i-a strigat soția din lojă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Este liderul echipei!”. Ilie Dumitrescu n-are niciun dubiu, cu 12 zile înainte de EURO

Ucrainenii au urmărit România - Bulgaria și au tras o concluzie greu de digerat pentru "Tricolori"

Video Surprinzător! Cum i-a făcut Ianis Hagi pe fanii României să-l aplaude la scenă deschisă

Exclusiv ”Spionul” lui Edi Iordănescu a urmărit Ucraina-Germania și a găsit atuul adversarei României. ”Foarte bun”

Citeşte şi

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, lăudat la ”scenă deschisă”: ”Este un jucător perfect, inteligent și tehnic”

Gigi Becali: ”Nu cred că mă mai interesează”. Transferul la FCSB, la un pas să pice

PEROZIrina Columbeanu, șic și modernă la balul de la liceu. Seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei și duce o viață de vis în SUA

FILM NOWFermecătoarea Dakota Fanning, la 30 de ani. Fostul copil minune al Hollywoodului a uimit cu apariția sa la premiera filmului „The Watchers”

A început deja războiul din mercato! Gică Hagi și Dan Șucu se luptă pentru semnătura fostului jucător al lui Rennes citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-au aflat salariile jucătoarelor de la CSM București: Cristina Neagu încasează o sumă uriașă lună de lună citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalist român mort la doar 19 ani. Mesajul clubului de fotbal după tragica dispariție a lui Flavius Magraon citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, în costum de baie și pantofi cu toc, pe balcon, la Cannes. A continuat show-ul început la petrecerea unor miliardari

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF