Gigi Becali / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut! Jucătorul pe care l-a luat în colimator: ”Te simt și te schimb imediat!”

articol scris de Digi Sport
21.04.2024, 09:16
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

FCSB a remizat împotriva celor de la Rapid, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii României.

Chiar dacă au existat mai multe momente controversate, partida a fost una spectaculoasă pentru fani, întrucât jocul a fost unul foarte deschis, iar ocaziile au fost numeroase la ambele porți.

Gigi Becali nu l-a iertat pe David Miculescu, după FCSB - Rapid 2-2

David Miculescu (22 de ani) a fost titular în partida disputată Rapidului, dar atacantul FCSB-ului a reușit să iasă în evidență cu o ratare foarte mare. Acesta venea după meciul contra celor de la CFR Cluj, la capătul căruia a fost remarcat de Gigi Becali. Ba chiar patronul de la FCSB lăsa de înțeles că nu mai are nevoie să transfere un vârf la vară, deoarece a fost impresionat de prestația lui Miculescu.

Totuși, nu a durat mult până când David Miculescu a reușit să-l enerveze pe Gigi Becali. Atacantul FCSB-ului a fost schimbat la pauză, iar Gigi Becali a avut o intervenție la Digi Sport unde a explicat decizia respectivă. Omul de afaceri și-a criticat jucătorul din cauza faptului că s-a ferit de joc și nu avut randamentul dorit.

”Miculescu de ce a ratat? Că se ascundea de minge. Îl călesc acum, ia treci tu pe bancă la pauză! O să fie un atacant puternic, dar trebuie călit. Știu eu cum să-l călesc. De-abia aștept să ziceți ceva. Eu nu știu fotbal, nu spun la mișto, chiar pe bune. Dar stăpânul tot timpul simte. Poate greșesc, dar eu spun o frază pe care n-a spus-o niciun specialist - dacă nu te întâlnești cu mingea și trece o perioadă lungă, înseamnă că tu te ascunzi de ea, ți-e frică.

Atunci, nu joci! Expresia asta, a te ascunde de fotbal, eu o spun! Miculescu se ascundea, a intrat Băluță în locul lui și mingea a trecut doar pe la el. Băi, tu ai doi metri, trebuie să treacă mereu mingea pe la tine! Eu simt și te schimb imediat”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - Rapid 2-2

Gigi Becali îl vrea pe William Baeten de la FCU Craiova

Becali a anunțat în premieră că îl vrea pe William Baeten (27 de ani). Tot sâmbătă, fotbalistul de la FCU Craiova a reușit un assist împotriva lui Dinamo, scor 1-1

"Voi face niște eforturi financiare. Nu eforturi, că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alții. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul și azi, din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Șucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

Din țară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous și Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbaliști? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU - FCSB? Așa a zis Mititelu?", a declarat Becali. 

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui William Baeten, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. 
  • 31 de meciuri, 4 goluri și 3 assisturi sunt cifrele atacantului de bandă belgian în acest sezon. 

Etichete: rapid , gigi becali , fcsb , david miculescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția celor de la ”U” Cluj, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Klopp nu s-a mai abținut: cum l-a numit pe Courtois, la doi ani de la finala Real - Liverpool

Verdict dur pentru Simona Halep, după ce nu a fost invitată la Roland Garros. ”Exemplul” Maria Sharapova

Ronald Gavril şi Flavius Biea au cucerit centurile WBC Latino, la Craiova!

Citeşte şi

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”