Gigi Becali și Ilie Dumitrescu / Foto: colaj Digi Sport

Video Exclusiv Gigi Becali, pe modul Football Manager. Cum a gândit echipa ideală de la FCSB: "Facem pressing, suntem ucigători"

articol scris de Digi Sport
26.07.2021, 00:38
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB a învins categoric Universitatea Craiova, scor 4-1, iar patronul Gigi Becali a explicat la final cum va arăta primul 11 al echipei sale în viitor.

Becali spune că vrea să vadă un prim 11 din care să nu lipsească Coman, Tănase, Octavian Popescu, Olaru, Moruțan sau Cordea, astfel că s-a gândit deja unde poate juca fiecare: "Eu am văzut că avem viteză de joc, am fost mulțumit după toate jocurile. Moruțan s-a mutat la Domnești, nu mai stă la Pipera. Nu trebuia să-l mut? El nu are cum să lipsească din echipă.

Gigi Becali, pe modul Football Manager. Cum a gândit echipa ideală de la FCSB: "Facem pressing, suntem ucigători"

Echipa propusă de Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport

O să joace Coman în stânga, Tănase vârf, Tavi Popescu în dreapta, Olaru și Moruțan interi, iar Șut va fi închizător. Nu, Cordea o să joace inter dreapta și Olaru închizător. Cordea nu poate să joace fundaș stânga, nu mai iau 20 de milioane pe el dacă joacă fundaș (n.r Ilie Dumitrescu a propus să devină Cordea fundaș stânga).

Știam că Șerban e super fundaș stânga, de asta nu l-am dat! Când e mingea numai la tine nu ai nevoie să te mai aperi. Eu v-am spus de acum o lună, echipa asta e prea puternică. Craiova nu a fost slabă, am fost noi prea puternici.

Facem pressing, recuperăm mingea repede și când e mingea la noi suntem ucigători. O să schimbăm apărarea, dar Crețu va rămâne punct fix", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

VIDEO Gigi Becali și Ilie Dumitrescu au gândit echipa ideală de la FCSB

VIDEO Rezumatul partidei FCSB - Universitatea Craiova 4-1

Pentru ambele formații urmează meciurile retur din turul 2 preliminar al Conference League. FCSB va înfrunta Șahtior Karagandy, după 1-0 în tur, joi, de la ora 16:00, în timp ce Universitatea Craiova trebuie să întoarcă eșecul din meciul tur cu Laci (0-1), joi, de la 21:30.

Etichete: ilie dumitrescu , fotbal club , jucatori fcsb , gigi becali fcsb , live video fcsb universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă