LONDON - ENGLAND JULY 14: Novak Djokovic from Serbia reacts during his match against Rafael Nadal from Spain during The Wibledon Lawn Tennis Championship at the All England Lawn Tennis and Croquet Club at Wimbledon on July 14th, 2018 in London, England. (Photo by Simon Bruty/Any Chance/Getty Images)

Gigi Becali, reacție fermă în "cazul Djokovic". "Nu este el liderul lumii libere"

articol scris de Mihai Alecu
11.01.2022, 16:32
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Gigi Becali (63 de ani) a vorbit despre situația delicată prin care trece Novak Djokovic, care a fost reținut de autoritățile din Austrlia pentru mai multe zile.

Liderul mondial riscă în continuare să fie expulzat de la Melbourne, chiar dacă a câștigat în instanță apelul depus împotriva deciziei de anulare a vizei sale.

Patronul FCSB, Gigi Becali, critici pentru Novak Djokovic

Gigi Becali nu a stat mult pe gânduri și a comentat situația lui Novak Djokovic, care încă nu știe dacă va putea participa la Australian Open.

"Nu știu eu chestiunea asta. Ortodocșii în general nu se vaccinează, așa spun sfinții părinți. Când e vorba de credință și când spun sfinții părinți ceva, eu așa fac. Nu vreau acum să spun ce au spus că nu vreau să se sperie lumea.

E țara lor, fac ce vor. Este legea lor, așa e regula lor și tu trebuie să te ții de ea. Dacă omul nu te primește acasă la el, ce cauți la el? Ești nebun? Eu nu te primesc la mine acasă, bă! N-ai ce căuta la mine, bă! Ce să cauți dacă nu te primesc? Așa văd eu…

Bravo lui că nu s-a vaccinat! Dacă nu te primește la el acasă, tu te duci la el acasă? Cine crezi că ești? Ce vrei să arăți că ești? Nu este el liderul lumii libere. Dacă este lider trebuie să fie fiecare la el acasă. Și eu pot să fiu liderul liber, dar nu la tine în casă! Asta nu pot să fac.

Tu, dacă ești sârb, ce cauți unde nu te primesc ei? Te arestează, te bagă acolo la ei la hotel. Foarte bine i-a făcut. Fiecare e liber să facă ce vrea la el acasă", a spus Gigi Becali la Pro X.

  • Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) nu știe deocamdată dacă va putea participa la Australian Open (17-30 ianuarie).

Novak Djokovic: "Am zburat în Australia pentru a juca"

Novak Djokovic a oferit o primă reacţie după ce după ce instanţa din Melbourne a întors decizia de anulare a vizei lui de intrare în Australia. Sportivul sârb s-a antrenat și speră să participe la Australian Open.

"Sunt mulţumit şi recunoscător că judecătorul a întors anularea vizei. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, vreau să rămân şi să încerc să concurez la Australian Open. Rămân concentrat pe asta.

Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante evenimente pe care le avem în faţa fanilor minunaţi. Deocamdată nu pot spune mai multe, dar vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați susținut în aceste momente și m-ați încurajat să rămân puternic", a precizat tenismenul sârb, într-o postare pe Twitter.

  • Novak Djokovic este campionul en titre de la Australian Open și deține un număr record de titluri la Melbourne – nouă.
  • La Australian Open 2022, Novak Djokovic ar putea să câștige trofeul de Mare Șlem cu numărul 21 din carieră, un record absolut.
  • Australian Open 2022 este programat în perioada 17-30 ianuarie. Organizatorii au anunțat că toţi jucătorii care vor să participe trebuie să fie vaccinaţi cu ambele doze împotriva COVID-19.

Etichete: scandal , gigi becali , reactie , nivak djokovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

Video Skjern - Dinamo 34-38. Calificare de răsunet a ”Dulăilor” în Final Four-ul EHF European League

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Citeşte şi

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

Mihai Rotaru după titlul câștigat de FCSB: ”Nu l-am felicitat pe Gigi Becali, ci l-am felicitat pe Argăseală!”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”