Gigi Becali / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Exclusiv Gigi Becali, revoltat: "Sunt niște interese la Dinamo, dar nu poți să faci asta"

articol scris de Digi Sport
28.06.2022, 08:45
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, formație care se luptă în instanțe pentru identiate și palmares, a vorbit despre situația de la marea rivală, Dinamo, care a retrogradat pentru prima dată în istorie în cei 74 de ani și se are mai multe probleme ca oricând.

Trupa din Ștefan cel Mare riscă să ajungă și ea să aibă un conflict cu echipa finanțată de Minister pe seama identității și a palmaresului.

Gigi Becali, despre situația de la Dinamo, care riscă și ea un conflict pe seama identității

Cunoscut ca fiind un rival aprig al lui Dinamo, Gigi Becali a devenit acum un avocat pentru trupa care a retrogradat recent în Liga 2 și care e aproape de un scandal precum cel prin care trece și formația sa de mai mulți ani.

"Văd că nici Dinamo nu e Dinamo, toată lumea asta e nebună! Vrem să avem performanțe, cum să ai? Palmaresul nu se poate lua cu acte, nu se poate vinde, se poate prelua prin continuarea activității, atât.

Acum ce se încearcă la Dinamo… au dat echipa, i-au nenorocit, au ajuns aproape de faliment. Nicu Badea a zis că a ținut palmaresul la el, prin acea asociație. Probabil a făcut pe vremea aia niște contracte cu CSA Dinamo, cu niște terenuri, niște interese.

La un moment dat, ei (n.r. – cei de la CS Dinamo) au zis 'venim noi din Liga 3 în Liga 2 și suntem noi Dinamo'. Facem și stadionul și jucăm noi pe el, nu ceilalți. Sunt niște interese, dar nu poți să faci asta. Nu ai cum să dai echipa fără palmares", a spus Gigi Becali la Digi Sport Special.

”Noi suntem Dinamo!” Lupta pentru ”supraviețuire” în ”Ștefan cel Mare” a început. ”Ei n-au nici ghete”

Daniel Iftodi (54 de ani), fost jucător al ”câinilor”, acum antrenor la amatori, la CS Dinamo, susține că oficialii echipei din Liga 1 au greșit pentru că nu au declarat falimentul echipei încă de la începutul crizei.

”Noi suntem Dinamo! Toți suporterii sunt bineveniți alături de noi. E greu de spus că o fuziune poate exista între CS și FC Dinamo. Trebuia să o ia de la capăt de acum șase ani”, a spus Iftodi.

Iftodi: ”Cred că nu au nici ghete”

Chestionat dacă este convins că echipa din Liga 2 va găsi sprijin financiar, fostul mijlocaș a replicat:

”Cine să vină la nimic? Am înțeles, de fapt jucătorii au declarat că nu au nici bucătar, cred că nu au nici ghete.

Ei nu știu peste o secundă ce va fi, dar peste o lună sau un an. Așa cum s-a întâmplat și la alte cluburi, și din țară, dar și de afară, cei de acolo ar fi trebuit să o ia de la zero încă de acum șase ani”, a mai spus Iftodi.

Etichete: dinamo , gigi becali , cs dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria în meciul cu PSG: ”Rămânem umili”

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă