Gigi Becali, patronul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Gigi Becali schimbă radical strategia la FCSB și nu e interesat că fotbaliștii îl reclamă la TAS: ”Ce să le fac eu?”

03.07.2020, 23:53
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Pe Gigi Becali nu-l interesează că jucătorii îl reclamă la TAS și la alte comisii specializate pe litigii.

Patronul de la FCSB rămâne fidel noii strategii pe care a dezvăluit-o în direct la Digi Sport: aceea de a nu mai avea salarii foarte mari la echipă. Mai ales dacă FCSB nu se califică în grupele cupelor europene.

În acest sens, Becali se va baza mai mult pe tineri și pe jucători mai ieftini, chiar dacă asta ar implica anumite riscuri.

"Nu mă interesează. Treaba lor. Să se ducă la comisii, ce să le fac eu? E dreptul lor. Nu mă deranjază. Să se ducă, să vedem ce o să obţină", a spus Becali, potrivit AntenaSport.

Gigi Becali a anunțat că, de acum înainte, orice jucător pe care îl va aduce la FCSB va semna pe 6 luni, cu opțiune de prelungire pentru 2 sau 3 ani. Așadar, patronul roș-albaștrilor susține că fiecare fotbalist va avea șansa să demonstreze că e bun în cele 6 luni.

"Dacă nu ne calificăm în cupele europene, asta fac: vând ce vând, îmi iau bănuțul și după aia, tată, fac buget de salarii 100.000 pe lună. Că am scăpat de ei, de cei cu salarii mari, că ai văzut că nici pe bancă nu mai avem", a spus Becali în urmă cu câteva zile, la Fotbal Club.

Trei jucători se judecă pentru drepturile lor cu FCSB

Între timp, Bogdan Planic e decis să reclame FCSB la TAS, Marko Momcilovic se duce la FIFA, iar Cristian Bălgrădean și Adi Popa vor apela la comisiile FRF. Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a stabilit primul termen de judecată pe 15 iulie.

În fapt, este vorba chiar despre jucătorii pe care Becali i-a trimis în șomaj tehnic din momentul anunțării acestei posibilități pe perioada stării de urgență cauzată de pandemia de coronavirus.

  • Adi Popa, căruia i-a expirat pe 30 iunie împrumutul de la Reading, avea cel mai mare salariu de la FCSB, 20.000 de euro pe lună. Media salarială la gruparea roș-albastră este de 12.866 de euro pe lună.

Jucătorii băgaţi în şomaj tehnic de Gigi Becali

  • Cristiam Bălgrădean
  • Alexandru Stan
  • Marko Momcilovic
  • Bogdan Planic
  • Adrian Popa
  • Harlem Gnohere

Dintre jucătorii trimiși în șomaj tehnic de Becali, Gnohere și-a reziliat deja contractul, Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, iar Alexandru Stan mai are un an de contract și nu vrea să renunțe cu niciun chip.

Gigi Becali, strategie nouă la FCSB. Se va baza mai mult pe tineri și pe jucători ieftini

Becali nu a glumit când a spus că va schimba strategia la FCSB. El a și făcut deja primul transfer și l-a adus pe Marius Briceag.

Jucătorul de 28 de ani și-a reziliat recent contractul cu Universitatea Craiova și a fost adus de Becali liber de contract. Așa că patronul roș-albaștrilor își pune strategia în practică din moment ce a luat un jucător gratis.

Briceag poate juca pe posturile de fundaș stânga, mijlocaș stânga sau fundaș dreapta. Cu toate acestea, Becali a spus că vrea neapărat și doi fundași centrași. Aceștia ar urma să-i înlocuiască pe Planic și pe Miron, criticat dur de Becali la ultimul meci.

Etichete: gigi becali , adi popa , marko momcilovic , fcsb , bogdan planic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Ethan Mbappe are contractul pe masă! Fratele mai mic al lui Kylian, pe cale să plece de la PSG

Foto Campionat Mondial în România! ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului poate găzdui totul

Breaking News Neil Lennon a semnat cu Rapid! A dezvăluit care este obiectivul său principal: ”Responsabilitatea mea!”

Citeşte şi

Exclusiv Cum l-a convins U Cluj pe Ovidiu Popescu să semneze! Durata contractului

Gigi Becali a auzit ce a spus Elias Charalambous și i-a dat imediat replica

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”