Gigi Becali / Foto: Inquam Photo

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru sezonul următor: ”Iau 20-30 de milioane!”

articol scris de Digi Sport
22.04.2024, 12:05
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

FCSB a remizat cu Rapid, scor 2-2, în etapa cu numărul cinci din play-off-ul SuperLigii.

Gigi Becali (65 de ani) a avut doar motive de bucurie după remiza FCSB-ului cu Rapid și se gândește deja la duelurile tari din Liga Campionilor.

Gigi Becali crede că va caștiga aproximativ 30 de milioane de euro din bilete dacă va accede în Liga Campionilor

La două zile distanță de la meciul FCSB - Rapid, Gigi Becali a vorbit în fața jurnaliștilor, la adresa din Aleea Alexandru.

După ce am primit palma aia cu Rapid (n.r. se referă la Rapid - FCSB 4-0), nu mai vreau să mă mai laud şi să mă mai mândresc. Gata, la revedere! Când o să vrea Domnul, atunci o fac. S-a făcut minune! Cum să piardă patru meciuri la rând Rapidul şi apoi să facă un egal (n.r. FCSB - Rapid 2-2)?

Acum trebuie să îmi văd şi eu de treaba mea. Dacă se abate mânia lui Dumnezeu asupra mea şi pierd campionatul? Normal, Botoşaniul ia campionatul cu punctele astea (n.r. a făcut un exercițiu de imaginație). Dumnezeu este după voia lui. Eu aştept. Acum e normal să batem OSK (n.r. Sepsi), să facă ei un egal (n.r. principalele urmăritoare în lupta la titlu) şi să fim campioni.

Nici nu mă aşteptam aşa. Eu făceam nişte socoteli. Mă gândeam că o să avem cinci sau șapte puncte avans, dar acum avem unsprezece puncte avans. Noi acum trebuie să câştigăm un meci şi la revedere!

Nimic nu fac eu. Vreau mai mult cu ajutorul lui Dumnezeu. Face şi Liga Campionilor (n.r. Dumnezeu), le face pe toate. N-ați văzut în Germania, Anglia sau Spania? Sunt pline stadioanele. O să iau numai 20-30 de milioane doar din bilete!”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali: ”Louis Munteanu e o soluție de viitor. Dau 400.000 de euro maximum”

Finanțatorul roș-albaștrilor a transmis că e gata să plătească ”două-trei milioane” pentru 6-7 jucători. De asemenea, Becali nu a renunțat la țintele Louis Munteanu și Denis Alibec. După ce s-a spus că Fiorentina ar solicita 1,5 milioane de euro în schimbul atacantului împrumutat la Farul, patronul FCSB-ului a declarat că suma maximă pe care e dispus să o plătească e 400.000 de euro.

În plus, Gigi Becali e convins că Denis Alibec ar ajuta gruparea roș-albastră, dar va încerca să-l transfere la FCSB doar dacă internaționalul român va rămâne liber de contract.

Dacă vrea Dumnezeu, ne calificăm în Liga Campionilor. Ca să reziști pe ambele fronturi nu mai merge ca înainte. Nu mai fac așa, o să iau 6-7 jucători, 3-4 din România, iar pe restul să îi aleagă ei (n.r. - MM Stoica, Mihai Pintilii și Elias Charalambous), că de asta sunt specialiști.

Louis Munteanu e o soluție de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maximum. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el.

Alibec, dacă e liber, e bun, te folosești de el. Îi faci contract pe un an și îți faci treaba cu el. Trebuie riscat. Aș risca 2-3 milioane, dar pot lua 50. Eu să iau acum campionatul și după știu ce să fac, am învățat din greșeli”, a mai spus Gigi Becali.

Video cu rezumatul  meciului FCSB - Rapid 2-2

Etichete: transferuri , liga campionilor , bilete , gigi becali , rezumat fcsb rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea înainte de Dinamo - Csikszereda: ”Sincer îți zic”

Exclusiv Antrenorul care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. ”Copilu' e tare. L-am avut elev”

Ultimul bilet spre Premier League! S-a stabilit cine joacă finala barajului pentru promovare

Citeşte şi

Alibec se antrenează deja cu Farul! Are ofertă și de la FCSB

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”