Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali / Foto: Digi Sport

Gigi Becali, surprins de parcursul Craiovei. "Nu știu ce e cu Reghe!" Cum vede lupta la titlu din Liga 1

articol scris de Mihai Alecu
08.12.2021, 11:51
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Gigi Becali (63 de ani) a vorbit despre lupta la titlu în Liga 1 și se declară surprins de parcursul celor de la Universitatea Craiova.

Patronul celor de la FCSB e de părere că lupta pentru campionat a rămas doar între echipa sa și CFR Cluj.

Gigi Becali nu îi mai dă nici o șansă Craiovei lui Rotaru la titlu

Gigi Becali crede că FCSB se va bate pentru câștigarea campionatului doar cu liderul CFR Cluj, după ce rezultatele celor de la Universitatea Craiova din ultimul timp nu au fost cele așteptate.

"Hai să fim serioși. Toată lumea știe că doar noi și CFR Cluj ne mai luptăm la campionat. Ce Craiova lui Rotaru? Nu ați văzut unde se află? Păi câștigă cineva la el în țară un campionat cu atâtea înfrângeri câte are Craiova până acum?

Voi nu ați văzut că ei sunt la 19 puncte de CFR și la 11 de noi? Ce vreți să mai facă? Să zică mersi că au luat un punct și la Botoșani.

Croitoru ăla avea dreptate să se plângă după meci. Dar nu știu ce e cu Reghe! Eu îl cunosc, iar el nu a venit în România să stea la distanța asta de CFR și de noi. Însă, cu tot respectul pentru el, nu mai are, tată, nicio șansă la campionat.

E pa, iar mie nu îmi vine să cred că au ajuns așa cu Reghe acolo. Însă, pe mine nu trebuie să mă intereseze ce se întîmplă la alții. Am vorbit de ei că m-ai întrebat de lupta la titlu, altfel nu mă băgam eu să vorbesc de Craiova și de Reghe", a spus Gigi Becali, conform Prosport.

Ţicu, Miculescu şi Deaconu sunt jucătorii pentru care Gigi Becali ar putea negocia în această iarnă

Lista de transferuri pe care Becali o are pentru perioada următoare cuprinde trei jucători tineri şi merge pe varianta asta pentru că i-a adus câştiguri importante: Ţicu (21 de ani), David Miculescu (20 de ani), Deaconu (24 de ani) sunt fotbaliştii vizaţi.

A spus-o în mai multe rânduri, performanţa pentru el contează doar dacă ar aduce bani în plus. Altfel, el vrea să vândă jucători pe bani mulţi. Cum a făcut de-a lungul timpului cu Stanciu, cu Man, cu Moruţan, etc.

Cu Budescu şi cu Keşeru nu mai poate face niciun ban, plus că prezenţa celor doi nu a ajutat la reducerea diferenţei de CFR Cluj. Aşa că nu vede de ce i-ar mai ţine prea mult.

Valentin Ţicu, de la Petrolul, acoperă banda stângă, dar poate juca şi ca fundaş central. Acolo este Radunovic şi nu ar fi necesar să joace imediat, aşa că ar avea vreme să se acomodeze.

  • 250.000 de euro valorează Ţicu pe transfermarkt.de

David Miculescu, de la UTA, este genul de fotbalist care îi place la nebunie lui Becali. Mijlocaş ofensiv sau atacant dreapta, jucătorul arădenilor a demonstrat şi în meciul direct de la Bucureşti, scor 2-1 pentru FCSB, că este plin de caliăţi. Rămâne de văzut dacă va profita de ele.

  • 400.000 de euro valorează Miculescu pe transfermarkt.de

O problemă la transferul celor doi jucători amintiţi mai sus este că sunt văzuţi la cluburile de care aparţin ca posibile mine de aur şi cer cel puţin un milion de euro pentru fiecare dintre ei. Cel puţin la prima strigare.

Deaconu, fotbalist de picior stâng, ofensiv, ar fi cel mai simplu de luat pentru că intră în ultimele şase luni de contract şi are chiar şi memoriu depus la federaţie pentru că nu şi-a luat bani. Dar, probabil, este abia al treilea în ordinea preferinţelor lui Becali.

  • un miliona de euro valorează Deaconu pe transfermarkt.de

Etichete: cfr cluj , reghecampf , craiova , gigi becali , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Citeşte şi

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZMădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună