Florin Tănase, căpitanul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Gigi Becali: "Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România". Mijlocașul de la FCSB, la capătul răbdării

articol scris de Digi Sport
13.04.2021, 16:34
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Florin Tănase nu mai suportă să tot vadă ceea ce se întâmplă în Liga 1 și vrea să se transfere cât mai repede în străinătate.

La finalul partidei cu Sepsi, scor 1-1, căpitanul de la FCSB s-a descărcat pe arbitraj. Mijlocașul de 26 de ani nu mai vrea să aibă parte de arbitraje proaste. Patronul Gigi Becali a confirmat că Tănase e aproape de o plecare.

Gigi Becali: "Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România"

"Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există așa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în țara asta. Astea nu-s greșeli, astea sunt drăcești, nu greșeli. Ce a făcut Călin, acum, cu Tănase, nu a existat de când e lumea", a spus Gigi Becali, potrivit AS.ro.

Gigi Becali a anunțat recent că nu este dispus să-l cedeze pe Florin Tănase pentru o sumă mai mică de 5.000.000 de euro. Totuși, un impediment în calea obținerii unui preț mare este situația contractuală a jucătorului, care va intra în vară în ultimul an de angajament și care a transmis constant că nu este dispus să prelungească, tocmai pentru a reuși să prindă un transfer în străinătate.

Florin Tănase e golgheterul Ligii 1

Tănase e golgheterul campionatului, cu 19 goluri. În total, în acest sezon, căpitanul de la FCSB are 20 de goluri și 4 pase decisive în 27 de meciuri oficiale.

În urmă cu câteva zile, Giovanni Becali, cel care deține firma de impresariat care îl reprezintă pe Florin Tănase, a transmis că Gigi Becali poate obține o sumă foarte importantă în schimbul căpitanului de la FCSB, în special dacă în startul sezonului viitor echipa va reuși să obțină calificarea în grupele unei competiții europene.

”Sper ca Tănase s-o ajute pe FCSB să câștige campionatul, să joace în cupele europene. Acolo ar fi o realizare extraordinară pentru Tănase. FCSB decide suma de transfer, nu eu, eu decid doar contractul jucătorului.

E momentul lui Florin Tănase. În astea 10 meciuri de play-off, poate da șapte-opt goluri, să nu ne mire dacă Tănase va ajunge la 27-28 de goluri sezonul ăsta, performanță irealizabilă în următorii ani.

Poate fi un transfer important cu Tănase, foarte costisitor pentru cei care-l cumpără. Dacă Tănase marchează 25 de goluri, se poate cere oricât”, a declarat Giovanni Becali în urmă cu câteva zile.

  • Tănase joacă la FCSB din august 2016, când a fost transferat de la Viitorul pentru 1,5 milioane de euro.
  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Tănase, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Etichete: gigi becali , florin tanase , fcsb , transfer florin tanase


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

Jackpot! Câte milioane de euro primește FCSB de la UEFA, dacă se califică în Champions League

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”