Gigi Becali și Adi Popa / Foto: Sport Pictures

Video Gigi Becali, un nou atac dur la Adi Popa: "Ai ceva la cap? Nu știa nimeni de el, l-am făcut milionar"

09.07.2020, 13:37
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Adi Popa (31 de ani) s-a despărțit de FCSB, la finalul lunii trecute, după expirarea contractului, însă mijlocașul se află în litigiu cu clubul patronat de Gigi Becali.

Fotbalistul s-a arătat nemulțumit de faptul că nu a primit o parte din salariul cuvenit, în perioada în care s-a aflat în șomaj tehnic, și a anunțat că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Verdictul a fost amânat pentru data de 15 iulie.

Becali a fost din nou foarte deranjat de intenția fostului său jucător, acuzându-l că nu apreciază faptul că "l-a făcut milionar" și spunând că el nu dă bani necuveniți.

"Eu nu dau bani necuveniți! Eu dau bani dacă muncești. Două luni de zile nu s-a lucrat, s-a stat în COVID. Nu s-a stat în COVID? Păi e vina mea? Am adus eu COVID aici? Nu e vina lui, dar nici vina mea. Dacă tu ai stat degeaba, cum să iei bani?

Ai ceva la cap? Vrei bani pe degeaba? Fără muncă? N-ai cum să iei bani degeaba! Iei bani degeaba, dar cum zice statul, adică de șomaj. Cum să-ți dau eu 20.000 într-o lună, dacă n-ai muncit deloc?

Du-te la Comisie, dar ce cauți la televizor? S-a dus la televizor să vorbească. Vai, ce supărat era el! L-am luat de la Chiajna, nu știa nimeni de el, l-am făcut milionar", a declarat Gigi Becali, astăzi.

Adi Popa, dezamăgit de ultimul mandat de la FCSB

Popa a povestit, ÎN DIRECT la Digi Sport, tot calvarul pe care l-a trăit la FCSB, la a doua descălecare. Internaționalul a spus că a simțit încă din vara trecută că nu trebuie să se întoarcă la gruparea roș-albaștrilor.

"Eu am respectat contractul până la capăt, cu brio aș putea spune. Acum sunt jucător liber. Am litigiu cu FCSB, s-a amânat până pe 15 iulie.

Eu nu aș spune că problema cu FCSB a început din pandemie. Aș spune că a început în vară, de când am venit la echipă. Am avut, glumind, o lună de miere, până când jucătorii accidentați au revenit și eu nu am mai fost dorit acolo", a spus Popa, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club.

Popa susține că și-a făcut datoria din moment ce FCSB nu a pierdut niciun meci cu el în teren, din postura de titular. 

"Eu am venit într-un moment greu pentru FCSB, când echipa era pe ultimul loc. Atunci, domnul Becali m-a sunat și mi-a lăsat impresia că sunt dorit.

Am jucat la început, până când au revenit accidentații. Apoi, nu am mai jucat. Dar, eu mi-am făcut datoria. Cu mine în teren, ca titular, nu am pierdut niciun meci", a mai spus Popa, la Digi Sport.

Etichete: tas , gigi becali , adi popa , litigiu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Colțescu nu l-a chemat pe Radu Petrescu la VAR pentru faultul la Carnat. Ce l-a salvat pe arbitru

Barcelona face primul transfer al verii: un campion mondial cu Argentina!

Elias Charalambous i-a luat apărarea fotbalistului criticat de Gigi Becali

Încă o veste rea pentru Rapid. Marian Aioani e OUT până la finalul sezonului

Citeşte şi

FCSB - Farul Live Video, 20:30, Digi Sport 1 | FCSB poate câștiga titlul după 9 ani. Absențe importante

Mobilizare totală! Ce mesaje au avut jucătorii de la FCSB pentru suporteri înaintea derby-ului cu Farul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale