Florinel Coman, alături de colegii săi de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Gigi Becali vrea să-l convingă să rămână la FCSB pe jucătorul care ”nu mai poate fi ținut”: ”I-am făcut 30.000 salariul”

articol scris de Digi Sport
03.05.2023, 13:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

În urma victoriei cu Universitatea Craiova, scor 2-1, coroborată cu remiza înregistrată de Farul în compania lui Sepsi, 1-1, FCSB s-a apropiat la trei puncte de constănțeni, care ocupă prima poziție în clasamentul play-off-ului SuperLigii, cu patru runde rămase de disputat.

FCSB a reintrat cu șanse reale în lupta pentru cucerirea titlului, iar unul dintre cei care au dus gruparea roș-albastră în top este Florinel Coman (25 de ani), poate cel mai în formă jucător al vicecampioanei.

  • 9 goluri și 7 assist-uri în 40 de meciuri sunt cifrele lui Coman în acest sezon.
  • 2,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform Transfermarkt.

Galerie Foto

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Florinel Coman: ”Nu mai poate fi ținut”

După doi ani în care a fost chinuit de accidentări, Coman a redevenit un fotbalist esențial pentru FCSB, iar evoluțiile sale l-au încântat pe Gigi Becali. Patronul bucureștenilor a anunțat că i-a mărit salariul jucătorului cu 50%, de la 20.000 de euro lunar la 30.000, în încercarea de a-l convinge să nu plece în străinătate la finalul sezonului.

Florinel Coman nu a putut prea mult cu Universitatea Craiova pentru că are vânătăi. La antrenamente a fost lovit doar cu mingea și l-a durut. Coman, gata, e mai bun decât Florinel Coman de dinainte, nu mai poate fi ținut!

Avea 20.000, i-am făcut 30.000 (n.r.- de euro) salariul lunar! Ce să fac? Trebuie să-i dai o motivație”, a transmis Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Astfel, Coman este în acest moment cel mai bine plătit jucător din lotul FCSB-ului și e urmat de Billel Omrani, 20.000 de euro lunar, și Andreea Compagno, 15.000.

FCSB ar avea ofertă de la Sporting pentru Florinel Coman

Coman a impresionat până acum în play-off, iar Sporting ar fi devenit din nou interesată de serviciile sale. Gruparea din capitala Portugaliei ar fi făcut deja o ofertă "foarte serioasă" pentru Coman, conform Fanatik. Astfel, la vară, atacantul ar putea părăsi, în sfârșit, fotbalul românesc. 

Cei de la Sporting, care l-au mai dorit și în trecut pe Coman, au trimis oameni la meciul cu Farul și au fost convinși de evoluția fotbalistului.

De cealaltă parte, Gigi Becali (64 de ani) ar dori în schimbul lui Coman o sumă estimată la 6-7 milioane de euro. 

Etichete: gigi becali , florinel coman , florinel coman salariu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Echipa din SuperLigă care a cheltuit cei mai mulți bani: ”O sumă incredibilă”

Oficial ”Pintilii din Franța” a fost dat afară. Echipa plătea 25.000€ amendă la fiecare meci

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Dan Șucu l-a ofertat pe Mircea Lucescu! Ce răspuns i-a dat marele antrenor

Citeşte şi

Ziua Z s-a amânat! Când se rezolvă transferul lui Florinel Coman. Ce oferă qatarezii și ce vrea Gigi Becali

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”