Dani Coman / Foto: Captură Digi Sport.

Exclusiv "Golăneală ieftină". Reacția lui Dani Coman, după ce a fost provocat de Robert Niță

articol scris de Digi Sport
11.03.2023, 07:58
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Dani Coman este recunoscut drept un personaj calm și calculat, care nu depășește măsura. Însă fostul atacant Robert Niță, l-a scos din sărite. Președintele de la Hermannstadt a ținut să-i dea replica, însă una civilizată și ironică, totodată.

Dani Coman: "Promovăm golăneala ieftină?"

"Am citit ce a spus Robert Niță. Depinde ce vrem să promovăm în România. Dacă vrem să promovam inteligența, organizarea și corectitudinea sau să promovăm golăneala ieftină. Dacă vrem asta, înseamnă ca Niță are dreptate.

Dar eu văd lucurile diferit. Mi-aș dori, odată cu schimbul de generații, să depășim și vechile metehne, acelea de a studia pe la TV că arbitrii ne dezavantajează, sau că adversarii au udat terenul prea mult.

Eu îmi doresc să creștem altfel în fotbal. Dar metehnele văd că au rămas aceleași", a spus Dani Coman, la Liga Digisport.

  • Hermannstadt se află pe locul 13 în Liga 1, cu 29 de puncte. Însă echipa prezidată de Dani Coman a fost penalizată cu 9 puncte, din cauza unor datorii mai vechi.

Ce i-a reproșat Robert Niță lui Dani Coman

Fostul atacant al Rapidului, Robert Niță (45 de ani), a comentat lipsa de reacție a lui Dani Coman după problemele cu arbitrajul și cele legate de depunctare.

"Mi-aș dori să fie mai vocal Coman. Pentru că s-a făcut atâta tam-tam când a plecat, atâta tam-tam când s-a întors, cred că ar trebui să fie mai vocal. Și referitor la arbitraje și la ce se întâmplă pe acolo.

Măldărășanu ar trebui să fie lăsat să antreneze. Sunt acolo oameni angajați, managers sportiv, președinte, ca să protejeze echipa, să pună presiune.

Îl vreau mai președinte pe Coman, nu în umbră. De ce trebuie să vorbească Măldărășanu de arbitraje și de VAR?", a fost declarația lui Robert Niță, pentru Fanatik, care l-a deranjat pe Dani Coman.

Niță susține că un adevărat conducător se implică mai mult, mai ales după ce Hermannstadt a fost dezavantajată și de arbitraj de câteva ori.

"Greșeli de arbitraj vor fi în continuare. Au fost greșeli și pro și contra noastră. Eu nu văd ceva voit. Dacă era voit, probabil discutam mai mult. Dar să ținem cont că și ei sunt oameni, la fel ca noi, facem toți geșeli, trebuie să le acordăm circumstanțe.

Ce mi-aș dori e ca ei să fie mai atenți. Acum cu VAR-ul, ei pot să consulte VAR mai des, asta mi-aș dori. Eu nu am ce să le reproșez pentru că sunt și ei oameni", a explicat Coman.

Etichete: dani coman , robert nita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Dani Coman a rupt tăcerea

Dani Coman este așteptat să semneze: ”Va veni la noi!”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”