Marinos Ouzounidis, antrenorul Universității Craiova / Foto: Sport Pictures

Grecul Ouzounidis dovedeşte că-şi face excelent temele: "Întâlnim un antrenor emblematic pentru Craiova"

articol scris de Digi Sport
25.02.2021, 14:05
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Marinos Ouzounidis, antrenorul Universităţii Craiova, a declarat, joi, că este mulţumit de momentul pe care îl traversează formaţia sa şi că va trebui să păstreze ritmul de joc actual.

Sâmbătă, oltenii joacă împotriva Chindiei, echipa lui Emil Săndoi, unul dintre numele importante în Bănie, iar actualul antrenor al Universităţii a dovedit s-a interesat cine e Săndoi.

Nu e prima dată când grecul demonstrează că este atent la cele mai mici detalii. Nici nu semnase cu Craiova, dar Ouzounidis ştia deja numele şi prenumele tuturor jucătorilor de la viitoarea sa echipă.

Ouzounidis arată că-şi face bine temele: "Întâlnim un antrenor emblematic pentru Craiova"

După 24 de etape, Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 47 de puncte, cu patru mai puţin decât FCSB şi CFR Cluj, echipe aflate în fruntea clasamentului.

"Sunt meciuri cu adversari dificili. Mă aştept să avem o partidă grea, dar trebuie să rămânem concentraţi, să dăm sută la sută din potenţialul nostru pentru a reuşi să facem ceva. Mă îngrijorează condiţia terenului, nu ştiu cum va fi terenul de acolo. Acasă avem un teren foarte bun, jucăm rapid şi s-ar putea să ne incomodeze un teren dificil.

Dar, indiferent ce vom găsi acolo, trebuie să ne adaptăm şi să facem un meci bun şi să câştigăm. Ştim că vom întâlni o echipă foarte bine organizată, cu un antrenor foarte bun, care a fost un jucător emblematic al Universităţii Craiova.

Îl respectăm din acest punct de vedere pentru tot ceea ce a făcut şi ce face. Sunt convins că îşi doresc cu atât mai mult să ne învingă. Noi trebui să rămânem concentraţi, să ne gândim doar la meciul de sâmbătă şi să dăm totul pe teren pentru a câştiga", a declarat Ouzounidis.

Ouzounidis aşteaptă să revină accidentaţii, dar îi laudă pe cei pe care se bazează acum

Universitatea Craiova -Chindia Târgovişte se va disputa sâmbătă, la Buzău, de la ora 20:00, într-un meci din cadrul etapei a 25-a a Ligii 1 transmis în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

"Este important pentru noi să păstrăm nivelul ridicat la toţi jucătorii. Cu siguranţă când vor reveni şi ceilalţi jucători accidentaţi vom fi mai buni, dar în acest moment cei mai importanţi sunt jucătorii pe care îi avem la dispoziţie, sunt foarte mulţumit de ei.

Consider că suntem într-un moment bun şi trebuie să menţinem acest ritm. Eu ştiu că suporterii vor să câştigăm toate meciurile, dar este imposibil pentru o echipă să facă acest lucru", a mai spus antrenorul grec.

Etichete: emil sandoi , marinos ouzounidis , chindia universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - Farul 2-1, ACUM, Digi Sport 1. Alex Băluță a marcat și îi duce pe roș-albaștri în avantaj!

Surprinzător! Câți suporteri sunt la FCSB - Farul + Așa arată Top 10 al sezonului

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”