Jovan Markovic și Denis Harut în meciul Universitatea Craiova - FC Botoșani / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Greutatea reală a lui Jovan Markovic, dezvăluită de patron. Ce procent de grăsime are: "Am discutat cu staff-ul medical"

articol scris de Digi Sport
03.08.2022, 10:14
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

În ultimele sezoane, Jovan Markovic a fost protagonistul unor discuții referitoare la greutatea sa.

Atacantul Universității Craiova părea mai mereu supraponderal, însă patronul Mihai Rotaru a dezvăluit că jucătorul de 21 de ani este în cea mai bună formă sportivă.

Greutatea reală a lui Jovan Markovic, dezvăluită de patron. Ce procent de grăsime are: "Am discutat cu staff-ul medical"

"Nu are niciun kilogram în plus are. Are 89 kg, are 10.5% țesut adipos, ceea ce este foarte bine pentru structura lui. Este un tip foarte mare, nu are kilograme în plus. A rămas această percepție de când era la Clinceni și avea 1.5 kg în plus.

Acum nu are nici 100 de grame în plus. Așa e conformația lui, așa e natura lui, cu gambe mari, pulpe mari. Aduceți-vă aminte de Cămătaru.

Am discutat cu staff-ul medical - el e masiv, nu e gras - și a zis să nu îl ducem sub 89 de kilograme. Cum să facem? Pe cine să intreb, daca medicul spune că asta e greutatea în care trebuie să stea?

Doctorul Stamatescu este și doctorul echipei naționale, el spune că așa trebuie să stea, adică în această greutate. Să-l înfometăm, ce să facem cu el? El este un tip masiv.

Anul trecut a fost golgheterul campionatului, dacă scoatem penaltyurile. Nu putem trage concluziile după doar 3 meciuri. El a jucat 3 meciuri din 5", a explicat Mihai Rotaru, la Fotbal Club.

  • Mihai Rotaru i-a luat apărarea lui Jovan Markovic și la începutul sezonului trecut. Tot atunci, atacantul a dezvăluit că a slăbit 12 kilograme în 3-4 săprămâni.

Cristiano Ronaldo se menține mereu la un procentaj de 7 la sută de grăsime din masa corporală

Conform specialiștilor, jucătorii profesioniști au o medie de 11% în ceea ce privește procentul de grăsime corporală.

Fotbaliștii de top, de la marile echipe, oscilează între 6 și 10 la sută. De exemplu, Cristiano Ronaldo se menține mereu cam la 7 la sută, Zlatan Ibrahimovic are 8 la sută, iar Robert Lewandowski avea la un moment dat 6 la sută. De precizat că soția sa este instructor de fitness.

Jovan Markovic este unul dintre cei mai căutați jucători de la Universitatea Craiova. În urmă cu câteva săptămâni, atacantul a fost ofertat de Steaua Roșie Belgrad, dar conducerea oltenilor a considerat jignitoare suma propusă.

"Nu discutăm așa ceva, a fost o ofertă, a fost declinată (n.r despre Markovic la Steaua Roșie Belgrad) Nu ne dorim să transferăm jucători spre exterior", a spus Rotaru.

Un milion de euro a fost oferta Stelei Roșii Belgrad pentru Markjovic, sumă despre care Sorin Cârțu a spus că "ne insultă inteligența".

  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Markovic, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Etichete: mihai rotaru , jovan markovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Măldărășanu, întrebat direct: ”Sunteți pregătit s-o antrenați pe Rapid?”

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

Antrenorul lui Trabzonspor a făcut anunțul despre transferul lui Denis Drăguș

Citeşte şi

Foto Cum a fost surprins Mirel Rădoi la meciul cu CFR Cluj, după ce i-a spus ”NU” Universității Craiova

”Revoluție” la Universitatea Craiova! Gâlcă și Rotaru fac curățenie: doar 5 jucători sunt de neatins

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”