Florin Prunea / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv ”Hai să spunem adevărul!” Florin Prunea, despre adevăratul motiv al plecării lui Dușan Uhrin de la Dinamo

articol scris de Digi Sport
20.07.2021, 09:03
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Florin Prunea a dezvăluit care a fost de fapt motivul plecării lui Dușan Uhrin de la Dinamo care a dus la instalarea lui Dario Bonetti pe banca tehnică a ”câinilor”.

Când antrenorul ceh a plecat de la Dinamo, s-a crezut că a fost vorba despre situația financiară dificilă pe care o traversează clubul din Ștefan cel Mare, dar Florin Prunea a venit cu o nouă ipoteză.

Florin Prunea, despre adevăratul motiv al plecării lui Dușan Uhrin de la Dinamo

Fostul oficial al dinamoviștilor a declarat la emisiunea Liga DigiSport că au fost două motive care l-au făcut pe Dușan Uhrin să își ia la revedere de la Dinamo.

Primul motiv ar fi într-adevăr dificultățile financiare. Antrenorul nu a mai putut controla lotul pentru că jucătorii nu voiau să mai vină la antrenamente și la meciuri după ce nu și-au primit salariile.

Cu toate acestea, Uhrin ar fi fost dispus să facă un compromis și să rămână la Dinamo, dar oficialii clubului au făcut un gest care l-a deranjat profund pe tehnician. Prunea a declarat că Dușan Uhrin a plecat de la Dinamo după ce oficialii clubului au negociat cu alți antrenori pe la spatele său.

Prunea a mai spus că acest lucru a stârnit un adevărat război civil între suporterii finanțatori de la DDB și conducerea clubului. Primii au fost deranjați de negocierile purtate de oficiali cu Vasile Miriuță și Alin Minteuan.

I s-a forțat mâna, hai să spunem adevărul, nu că a plecat el. Nu mi s-a părut corect. El era antrenor la Dinamo și, în ziare, în fiecare zi apărea că s-a negociat cu câte un antrenor. Am înțeles că a fost un scandal între cei din DDB și cei de la club. ’Păi, domne, cum e posibil să negociați cu antrenorul pe la spatele nostru?’. Cei de la DDB au spus. Două lucruri au dus la plecarea lui Dușan. Că s-a negociat pe la spatele lui cu alți antrenori.

Nu trebuie să ascundem, toată lumea știe. Cu Miriuță, s-a negociat prima dată, apoi, cu Minteuan. El a auzit și l-a deranjat. Sunt convins, îl cunosc pe Dușan. Uhrin nu a plecat de la Dinamo în momentele grele. A plecat acum pentru că i-a ajuns. Al doilea lucru, problema financiară a jucătorilor. Nu mai putea să controleze lotul. Jucătorii nu se mai antrenau, nu voiau să mai joace. Primul lucru a fost că s-a negociat pe la spatele lui cu alți antrenori”, a declarat Florin Prunea la Liga DigiSport.

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo

Dinamo a intrat în insolvență pe 28 iunie, iar jucătorii și stafful au șanse mici să-și mai recupereze datoriile. În acest context, fotbaliștii au refuzat să joace în meciurile amicale de după cantonamentul din Turcia, iar antrenorul Dusan Uhrin a hotărât să plece.

Uhrin a decis să plece de la echipă cu cinci zile înainte de startul Ligii 1, a anunțat Doar Dinamo București.

Dușan Uhrin Jr nu ar fi încasat niciun salariu de când s-a întors la Dinamo pentru a salva clubul de la retrogradare. Pe hârtie, salariul său ar fi fost de circa 7000 de euro. Cehul a luat doar prime de joc.

Iuliu Mureșan a recunoscut că șansele ca restanțele jucătorilor să le mai fie plătite sunt minime. În plus, el a impus și un nou plafon salarial la Dinamo.

Etichete: liga 1 , dinamo , florin prunea , dusan uhrin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

Video Exclusiv ”E teribil. Inimaginabil”. Florin Prunea i-a făcut ”praf” în direct la TV, după ”U” Cluj - Dinamo 3-3

Exclusiv Florin Prunea a auzit că Niculae e OUT de la Rapid și a răbufnit

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”