Ionel Dănciulescu / Foto: Captură Digi Sport

Video Dănciulescu a DEMISIONAT de la Dinamo și a vorbit deschis: "Trebuia să o fac de mult timp"

21.09.2018, 20:49
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

UPDATE ora 20:05: Ionel Dănciulescu a demisionat de la Dinamo! A anunțat, la microfonul Digi Sport, care sunt motivele care au dus la decizia de a pleca de la clubul la care a fost fotbalist, antrenor, director sportiv și, în ultima perioadă, director general.

Vestea plecării lui Dănciulescu de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare a venit chiar înaintea meciului Poli Iași - Dinamo, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

"Sunt lucruri care s-au acumulat în timp. E o decizie foarte grea, sincer vă spun, e o decizie pe care trebuia să o iau de mai mult timp, dar am rămas pentru suporteri, jucători, antrenor, dar e momentul să fac un pas în spate. Spun la revedere lui Dinamo, dar nu spun adio. Sper ca vreodată să mă pot regăsi în ceea ce simt și ceea ce vreau eu să fac", a anunțat Ionel Dănciulescu, la microfonul Digi Sport.

“Decizia mea nu se bazează pe latura financiară. Cine mă cunoaște, știe ce vorbesc. E vorba de respect și recunoștință. Lumea știe ce vorbesc, nu plec datorită unei anumite persoane sau unei situații acumulate acum. E o decizie pe care aș fi vrut să o iau mai demult, dar așa a fost să fie. O spun cu durere în suflet că îmi e greu. Voi rămâne câine până la moarte și voi susține această echipă. Sunt mândru că am purtat acest tricou și mândru că am făcut parte din conducerea acestui club”, a mai spus fostul atacant și conducător de la Dinamo.

"Dinamo nu a funcționat de 5 ani de zile, dacă e să vorbim realitatea. Suporterii trebuie să se gândească la meci, eu nu sunt important. Dinamo nu stă nici în mine, nici în vreun jucător sau vreun om anume", a adăugat Dănciulescu.

“Și mai vreau să spun că dacă am rămas 5 ani alături de club, chiar dacă am avut sau nu un cuvânt de spus în anumite situații, sunt și eu părtaș la parcursul mai puțin bun din acest an. Nu fug de responsabilitate. E și vina mea. Cu David (n.r. președintele Alexandru David) am vorbit foarte mult, e alături de noi. Cu domnul Negoiță nu am mai vorbit de multe luni. Am spus unele opinii ale mele, care în acest moment multe se deveresc, dar asta este. Nu am nicio vendetă cu nimeni.

Le mulțumesc că s-au gândit la mine să fac parte din club atunci când m-am retras. E un moment în care trebuie să fac un pas în spate. Îi mulțumesc lui David, care a încercat să mă convingă, dar a trebuit să iau decizia cu durere în suflet. Tot am încercat să cred în ceea ce facem aici, dar am ajuns într-un punct mort pentru mine, profesional. Nu am deocamdată nicio ofertă. Vreau să stau acasă, sunt deschis la oportunități de la alte echipe. Sunt convins că Dinamo va redeveni ce a fost în trecut. E nevoie de timp, de susținerea lui Florin, cât mai are contract, doi ani și câteva luni, ar trebui susținut. Sunt convins că e omul potrivit”, a mai spus Dănciulescu.


Parcursul slab al celor de la Dinamo a generat o stare de tensiune atât la nivelul băncii tehnice, dar și la cel al conducerii administrative. Ionel Dănciulescu pleacă din Ștefan cel Mare, iar anunțul îl va face înaintea partidei de la Iași.

Și în sezonul trecut s-a speculat că Dănciulescu va pleca de la Dinamo. În decembrie, s-a spus că s-ar muta chiar la adversara din această seară, Poli Iaşi. De asemenea, s-a zvonit că ar fi existat o întâlnire în Copou între cele două părţi. Chiar Ionel Dănciulescu a vorbit la un moment dat, prin toamnă, că la finele lui 2017 va pleca din Şoseaua Ştefan cel Mare. Era la puţină vreme după ce Ionuţ Negoiţă anunţase că va vinde clubul.

De asemenea, în luna mai a acestui an, s-a zvonit că Ionel Dănciulescu va merge în cadrul Federației Române de Fotbal, pe locul lăsat liber de Adrian Mutu. Ionel Dănciulescu va face publice motivele demisiei în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Trofee cucerite de Ionel Dănciulescu la Dinamo

3 titluri de campion (2002, 2004, 2007)
3 Cupe ale României (2003, 2004, 2012)
2 Supercupe ale României (2001 şi 2004)
2 titluri de golgheter (2004 şi 2008)
un titlul de cel mai bun fotbalist al anului (2004)

Poli Iași - Dinamo se va juca vineri, 21 septembrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi redat și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro

Etichete: dinamo , ionel danciulescu , danciulescu pleaca de la dinamo , demisie dinamo , danciulescu demisie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Radu Drăgușin nici n-a vrut să audă! Transferul pe care l-a refuzat din start

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. NE-BU-NI-E pe Santiago Bernabeu! Gazdele au făcut "remontada" în doar 3 minute

Foto Apariția serii pe Santiago Bernabeu! Un jucător trecut prin Liga 1, în loja VIP: "Ce caută acolo?"

Vești proaste pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de Fabrizio Romano

Real Madrid, favorită în cursa starului de 110.000.000 de euro! Anunțul presei din Germania

Citeşte şi

Exclusiv ”Te-a sunat Dinamo?”. Claudiu Niculescu a început să râdă, dar apoi a transmis un mesaj clar

Video Rednic, atac direct la adresa conducerii lui Dinamo: ”Stă de 4 ani și ia salariu” / ”Au venit specialiștii”

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”