Ovidiu Hațegan a trecut cu bine peste infarctul miocardic pe care l-a suferit pe 27 martie 2023 / Foto: Captură TV

Video Hațegan a confirmat "la un an după ce am experimentat alte lucruri, pe care nu le doresc nimănui"

articol scris de Digi Sport
05.07.2023, 13:53
  • Cupa României, finala: Corvinul - Oțelul, miercuri, 20:30, DGS 1

  • Premier League: Manchester United - Newcastle, miercuri, 22:00, DGS 2

Ovidiu Hațegan (42 de ani) a arbitrat pe 3 iunie 2023 primul său meci oficial, la 15 luni distanță de infarctul miocardic suferit pe 27 martie, la finalul unui antrenament. 

Hațegan, căruia i-a fost montat un stent după probleme gravă avută, a făcut parte din corpul de arbitri VAR de-a lungul întregului sezon trecut. Pe 3 iunie 2023 a fost prezent la centru la meciul tur din barajul pentru Liga a 2-a dintre Unirea Ungheni și Corvinul Hunedoara, scor 0-2. Anterior, el a condus și o partidă amicală la Arad.

Acum, Hațegan a susținut și trecut cu brio toate testele fizice alte arbitrilor, desfășurate pe 5 iulie, și în sezonul viitor va fi delegat și la meciurile din SuperLigă.

Hațegan confirmă revenirea sa în SuperLigă. Ce spune despre activitatea internațională

"Am fost la normalitate. Nu a fost nicio problemă din acest punct de vedere. La normalitate ... Și în elementul meu, unde m-am simțit cel mai bine. Mulțumesc la Dumnezeu că am putut să dau testele fizice, în întregime. O mare realizare, din punctul meu de vedere, la un an, un an și ceva după ce am experimentat alte lucruri, pe care nu le doresc nimănui. Dar mă simt bine, asta este cel mai important, iar mai departe o să vedem ce vom face în sezonul viitor. 

Evident că este o satisfacție, o bucurie că sunt împreună cu colegii mei, este viața mea, ceea ce am făcut mereu cu atâta plăcere și sper ca anii următori să mă bucur cât se poate de mult de arbitraj. 

Niciun plan nu am. De obicei ne facem fiecare câte un plan, visăm și e normal. Este bine, până la urmă, să ne stabilim fiecare țeluri înalte pe care să ne dorim să le atingem, dar am văzut și văd altfel viața în fiecare zi. V-am spus, fiecare zi este un bonus pentru mine și o să o iau încet.

Dacă o să pot să revin și la nivel internațional o să fie extraordinar, dar primul pas este cel mai important. L-am făcut aici în România și apoi o să vedem ce urmează.

Nu a fost greu pentru că toată lumea din fotbal, și nu numai, m-a susținut. Toate mesajele și vorbele bune pe care le-am primit și la stadioane, unde mergeam ca arbitru VAR, m-au ajutat foarte mult și vreau să le mulțumesc tuturor. Faptul că am revenit foarte repede în cabina VAR, toată această perioadă am resimțit-o doar ca o mică pauză din arbitraj și nu ca o oprire a activității mele. Și atunci totul pare mult mai ușor. 

O să fie o emoție extraordinară la primele meciuri (n.r. la revenirea la centru). O să stabilesc cu domnul președinte, cu Kyros Vassaras, pașii pe care o să-i urmăm, dar nu mă grăbesc", a declarat Hațegan la finalul testelor fizice.

SuperLiga României la fotbal, sezonul 2023-2024, va începe pe 14 iulie și toate meciurile vor putea fi urmărite pe canalele Digi Sport de către abonații RCS-RDS, adică pe Digi Sport 1, pe aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro.

Video cu declarațiile lui Ovidiu Hațegan, în care își anunță revenirea deplină în arbitrajul românesc

Etichete: ovidiu hategan , teste arbitri , revenire hategan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Bărbatul de 46 de ani care a fost omorât de doi tineri, de 16 și 20 de ani, lângă Parcul Crângași din București, a încercat să apere două fete, fiicele iubitei lui, care îl însoțeau.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat peste 100 de minute cu Manchester City

Nu mai există dubii: Tottenham i-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!

Cristi Tănase nu a stat pe gânduri, după ce soția a obținut ordin de restricție împotriva sa pentru 12 luni

8.300.000€ vrea Gigi Becali: trei echipe din Franța sunt interesate de fotbalistul adus cu 600.000€ la început de sezon

OUT! Gică Hagi a anunțat că-l dă afară pe cel mai bine plătit jucător de la Farul. Lovitură și pentru FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Banu` contează! Gigi Becali a refuzat să plătească petrecerea FCSB-ului: replică surpriză pentru jucători

”Câinii” fac ”infern” pe Arena Națională! Câte bilete s-au vândut la Dinamo - Csikszereda, cu 5 zile înainte de meci

Ce a pățit Neil Lennon, la puțin timp după ce a fost căutat de Dan Șucu. ”Prea des”

12.000.000€ pentru Paulo Dybala: echipa care e gata să plătească clauza de reziliere

Citeşte şi

Exclusiv Marius Avram, după ce Hațegan i-a dat doar galben lui Homawoo: ”Nu ăsta e motivul” / ”S-a lăsat influențat”

Ovidiu Hațegan a rupt tăcerea după ce i-a dat doar galben lui Josue Homawoo, care l-a trimis în spital pe Luca Mihai

PEROZMădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii

FILM NOWOrlando Bloom, dezvăluiri despre Johnny Depp la filmările pentru seria „Pirații din Caraibe”. Comportamentul actorului american l-a uimit

Fostul milionar din fotbalul românesc e sărac lipit. Acum a ajuns să ”discute cu extratereștrii” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ora de start a meciului Simonei Halep. Românca joacă la Paris, dar visul numit Roland Garros s-a spulberat citeşte ştirea pe ziare.com

Adevărul despre aflarea locației unui contact din WhatsApp, fără să știe citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta iubită a lui Dorian Popa, super distracție în Dubai. Bruneta de 41 de ani și-a luat la ea numai ținute scurte, decupate și mulate

Digi World

Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor

Digi Animal World

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat