Staff-ul celor de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Haz de necaz! Care trebuie să fie calitatea primordială a noului antrenor de la FCSB. ”Hai să nu glumim”

articol scris de Digi Sport
18.03.2023, 00:03
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB are nevoie de un antrenor cu Licența Pro, deși Gigi Becali a anunțat că Mihai Pintilii (38 de ani), trecut drept delegat în acte, va fi cel care va pregăti în continuare echipa.

Leo Strizu (55 de ani) și-a anunțat plecarea de la vicecampioana României, însă nu ar fi semnat până acum demisia. Astfel, situațiile bizare de la FCSB continuă. Cu toate acestea, Lucian Filip (32 de ani), cel care conduce de pe bancă gruparea roș-albastră în această perioadă, a anunțat la conferința de presă premergătoare jocului cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă, de la ora 20:00, și transmis în direct pe Digi Sport 1, că, cel mai probabil, în pauza competițională va fi numit un nou antrenor principal.

Viitorul antrenor al FCSB-ului va trebui ”să-și adapteze urechea la ascultat”

Filip a declarat că oricare ar fi numele viitorului tehnician, acesta va fi nevoit să se adapteze stilului FCSB-ului, iar patronul echipei a scos o dată în plus în evidență faptul că nimeni nu va avea mână liberă atât timp cât el va fi la conducerea clubului.

În acest context, fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu, legenda Stelei Marius Lăcătuș și scriitorul Radu Paraschivescu au făcut haz de necaz de modul în care una dintre pretendentele la titlu în Liga 1 abordează problema antrenorului. Acesta ar trebui în primul rând să fie ”ascultător”.

Ion Crăciunescu: ”Păi, ar trebui să asculte, nu să se adapteze. A, să-și adapteze urechea la ascultat”.

Marius Lăcătuș: ”Depinde de cine ascultă, că mai e și Pintilii”.

Ion Crăciunescu: ”Hai să nu glumim! Gigi Becali a fost sincer și a spus”.

Marius Lăcătuș: ”Nu glumesc deloc. Domnul Becali a spus că Pintilii nu va pleca de la echipă”.

Ion Crăciunescu: ”Dar tot dânsul va da ordine”.

Marius Lăcătuș: ”Va da ordine, dar vine un antrenor cu Licență Pro, cred că va avea și Pintilii un cuvânt de spus”.

Radu Paraschivescu: ”E un subiect care mă depășește și personajul de la care pleacă toate lucrurile mă surclasează spiritual în primul rând”.

VIDEO Discuția despre viitorul antrenor al FCSB-ului, la emisiunea Fotbal Club

Gigi Becali: ”Va sluji pe bani! Eu comand”

"Eu îi voi spune 'Eu te pun pe tine antrenor. Tu ești antrenor, dar trebuie să ții cont de ce zice Pintilii. Că el mi-a făcut treabă până acum'.

Eu dau milioanele de euro și tu, antrenorule, te pun pe tine să faci tot pentru că eu sunt prea prost? Nu merge așa la Becali! La Becali, stăpânul e stăpân, slujitorul e slujitor. Se știe! Până voi pune mâinile pe piept, eu voi comanda tot! Cine vrea, să vină la mine, cine nu, să nu vină!

Va sluji pe bani, nu gratuit! Își face meseria de antrenor, dar eu comand. Eu cred că o să vină unul străin, un cipriot. Știi de ce? Ca să scap de ei! În loc să pun un român... Să văd de unde îl suspendă! Străinul le zice că nu știe limba română, nici engleză, să vorbească cipriotă.

Să învețe ca să-l întrebe la Comisii! N-ai cum să o scoți altfel la capăt cu ei. Bine, dacă voi dați suspendări, uite, punem unul din Cipru, să-l anchetați pe el”, a spus Gigi Becali, în fața jurnaliștilor, în urmă cu câteva zile.

FCSB va numi noul antrenor în pauza competițională

"Probabil în această pauză competiţională se va găsi un antrenor cu licenţă. Este o alegere destul de grea, pentru că ne aflăm în partea cea mai grea a campionatului. Cine vine va trebui să se adapteze, pentru că echipa joacă bine în acest moment şi nu este o decizie uşor de luat.

Cel care vine trebuie să se adapteze și stilului echipei. Până la urmă, antrenamentele le faci pe măsura calităților jucătorilor. Dacă tu ai o tactică și nu merge, e clar că trebuie schimbată. În prezent, echipa arată bine și ar fi riscant să schimbăm ceva”, a spus Lucian Filip.

Etichete: ion craciunescu , gigi becali , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Vinicius a deschis scorul pe Allianz Arena!

Video Ce gol ar fi fost! Harry Kane nu a stat pe gânduri și a încercat să-l surprindă pe Lunin

Foto Spectacol la Munchen! Ce scenografie au pregătit suporterii lui Bayern pentru meciul cu Real Madrid

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Citeşte şi

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

Mihai Rotaru după titlul câștigat de FCSB: ”Nu l-am felicitat pe Gigi Becali, ci l-am felicitat pe Argăseală!”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”