Paraschiv a deschis scorul pentru Hermannstadt, în meciul cu Universitatea Craiova / Foto: captură Digi Sport

Video Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0. Nou-promovata continuă să fie surpriza campionatului și rămâne neînvinsă

articol scris de Digi Sport
01.09.2022, 22:55
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Hermannstadt își continuă povestea frumoasă și rămâne neînvinsă în acest sezon. Sibienii au câștigat cu 1-0 meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a opta și urcă pe locul 4.

Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0. Nou-promovata continuă să fie surpriza campionatului și rămâne neînvinsă

Universitatea Craiova a început meciul cu două ocazii, cea a lui Crețu și cea a lui Bancu, însă sibienii au dat replica prin Paraschiv, care a șutat pe lângă poartă.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În startul reprize secunde, gazdele au avut un gol anulat pe motiv de offside, prin Paraschiv, însă peste câteva minute, același Paraschiv a marcat.

Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0. Sibienii, care au avut un gol anulat, sunt pe locul 4

Cel care a "comis-o" a fost Mitrea. Noul sosit în tabăra oltenilor a pasat la adversar. Pe final, portarul Craiovei a apărat șutul din unghi al lui Oroian, iar la poarta cealaltă, Ivan nu l-a putut învinge pe Muțiu.

Nici Markovic nu a avut mai mult noroc, la o fază la care a trimis cu umărul, iar portarul a scos de sub transversală. Ultima ocazie a meciului le-a apraținut oltenilor, prin Ivan, iar Hermannstadt - Universitatea Craiova s-a terminat 1-0.

VIDEO cu rezumatul meciului Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0:


Știrea inițială:

Universitatea Craiova - Hermannstadt se joacă joi, 1 septembrie, la Mediaş, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Hermannstadt - Universitatea Craiova LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1. Temerea lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul Universității Craiova, e convins că ar fi o greşeală ca jucătorii săi să o subestimeze pe FC Hemannstadt, adversara din etapa a 8-a a Ligii 1, din cauza problemelor financiare pe care le are.

"Ar fi cea mai mare greşeală să îi subestimăm din cauza problemelor pe care le au. Pentru că în astfel de momente grele te poţi motiva. Sunt jucători care sunt împreună de foarte mult timp, sunt doar câţiva noi, au continuitate, se cunosc foarte bine şi se pot motiva.

E o echipă care ştie foarte bine ce vrea, atât pe faza de atac, cât şi de apărare. Sunt puţine echipe în România care joacă de maniera asta, destul de echilibrat, indiferent de adversarul pe care îl întâlneşte, şi indiferent dacă joacă acasă sau în deplasare.

E una dintre echipele bune ale campionatului şi nu sunt deloc surprins de numărul de puncte adunate de ei", a spus Rădoi.

El a afirmat că îi place stilul de joc practicat de Hermannstadt, pentru că nu se observă o diferenţă semnificativă între meciurile disputate cu adversari mai puternici sau mai slabi.

"Întâlnim o echipă care joacă toate meciurile de acasă pe teren neutru, la Mediaş. E o echipă care mie îmi place foarte mult. Acest sistem 4-3-3 pe care îl practică Măldărăşanu şi de care este îndrăgostit, şi toate ideile lui, se regăsesc în acest model de joc.

Au un bloc funcţional destul de agresiv şi în momentul când se apără şi când atacă, păstrează aceeaşi formă", a completat Rădoi.

Hermannstadt - Universitatea Craiova LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1. Echipele probabile

  • Universitatea Craiova - Hermannstadt se joacă joi, 1 septembrie, la Mediaş, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Hermannstadt: Muțiu - Butean, ntoche, I. Stoica, Opruț - Biceanu, S. Mino - P. Petrescu, Alhassan, Oroian - D. Paraschiv
Antrenor: Marius Măldărășanu

Universitatea Craiova: Lazar - Papp, Găman, Mitrea - Hanca, A. Crețu, Screciu, Bancu - Baiaram, Koljic, A. Ivan
Antrenor: Mirel Rădoi

Suma achitată de conducerea lui Hermannstadt jucătorilor: ”Ne străduim să ținem situația sub control”

FC Hermannstadt a anunțat, miercuri, prin intermediul unui comunicat oficial, că a achitat restanțele salariale ale jucătorilor și staff-ului tehnic.

Neînvinsă în primele șase jocuri din Liga 1, Hermannstadt este una dintre revelațiile începutului de sezon, însă problemele financiare din cadrul clubului au adus aminte de situațiile în care s-au aflat cei de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș în stagiunea precedentă.

Ultimul salariu pe care-l încasaseră jucătorii celor de la Hermannstadt a fost cel aferent lunii mai. În plus, fotbaliștii nu și-au primit nici primele promise pentru promovarea în Liga 1. Astfel, la duelul cu FCSB, încheiat la egalitate, 2-2, sibienii au protestat chiar pe teren.

Se pare că gestul jucătorilor lui Marius Măldărășanu a avut ecou, iar conducerea clubului a virat în conturile fotbaliștilor toate restanțele.

AFC Hermannstadt vă aduce la cunoștință că în cursul zilei de azi au fost achitate toate restanțele salariale către fotbaliștii și staff-ul din familia FCH. 

Cu alte cuvinte, din acest punct de vedere, plățile sunt acum la zi, cum se spune în fotbalul românesc. Acest lucru a fost posibil datorită unor eforturi considerabile venite din partea celor care au susținut echipa până în prezent”, se arată în comunicatul celor de la Hermannstadt.

Etichete: mirel radoi , marius maldarasanu , hermannstadt - universitatea craiova live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

Ange Postecoglou, reacție sinceră după ce Tottenham a ajuns la trei înfrângeri consecutive: ”Este corect să spun”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

Oficial A pariat de 50 de ori și acum a primit o nouă suspendare. Ce a transmis Federația

Citeşte şi

Marius Măldărășanu, întrebat direct: ”Sunteți pregătit s-o antrenați pe Rapid?”

Marius Măldărășanu, discurs sincer: ”Nu știu dacă voi reuși să fac vreo performanță ca antrenor!”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Revenire fantastică în a doua semifinală de la Madrid Open. Ce jucătoare se vor întâlni în ultimul act citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”