Florinel Coman, căpitanul FCSB-ului, alături de colegii săi / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv ”I-am zis: `Bă, tu ești pasator la portar!` Chiar așa am ajuns?”. Fotbalistul care nu a scăpat de ”furia” lui Becali

articol scris de Digi Sport
01.11.2022, 14:03
  • MEDIA: Liga Digi Sport, marți, 15:30, DGS 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, marți, 21:00, DGS 1

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB-ului, s-a declarat total nemulțumit de jocul prestat de elevii lui Nicolae Dică în înfrângerea de la Cluj, 1-2 cu Universitatea, în runda cu numărul 16 din Liga 1.

Gigi Becali: ”`Bă, Coman, nu mai bate, mă, că tu ești pasator la portar, tu pasezi la adversar, asta faci tu`

Inițial, omul de afaceri nu a vrut să nominalizeze niciun jucător, susținând că toți fotbaliștii folosiți de Dică pe Cluj Arena au fost la același nivel, adică foarte slab, însă, în cele din urmă, căpitanul Florinel Coman a fost ”atins” de criticile lui Gigi Becali.

Ei sunt mulțumiți așa... Coman, i-am spus de atâtea ori, să nu mai bată lovituri libere din dreapta, că avem stângaci, nu-l avem pe Cordea? Chiar așa am ajuns?

Dacă n-a dat un gol din lovitură liberă de cinci ani, pentru ce să dă mare executant de lovituri? I-am zis: `Bă, Coman, nu mai bate, mă, că tu ești pasator la portar, tu pasezi la adversar, asta faci tu`”, a transmis Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Gigi Becali l-a criticat pe Florinel Coman

Gigi Becali a ajuns la concluzia că din vina lui Dică niciun jucător nu mai străluceşte la FCSB: "De 22 de ani n-am văzut aşa ceva"

"De 22 de ani n-am văzut aşa ceva. Aici nu mai poţi să mai cerţi pe unul, pe un jucător, nu poţi. Că dacă ai certa unul sau doi sau trei, zic, bă, are omul dreptate! Dar ca să cerţi toată echipa, înseamnă cu nu mai, că e antrenorul, că nu poţi să cerţi toată echipa. Că nu mai joacă niciunul.

Eu îl întreb pe el cum face echipa, el îmi spune 'așa, așa, așa', eu zic că-i bine. Dică face echipa! Am făcut eu vreo schimbare greșită? Am luat goluri în repriza a doua după ce am făcut eu vreo schimbare? Nu!

... Eu spun ceea ce văd şi ce cred. Dar eu nu mai dau oameni afară. Nu mai fac asta. Ce am făcut, am făcut pe vremuri, dar nu mai fac asta.

Ce am făcut, am făcut. Poate era bine dacă îl lăsam, era altceva acum. Dar nu contează acum, eu nu mai dau oameni afară. Să stea, să facă ce-o vrea. Dar dacă pleacă n-o să-l mai refuz. Dacă vrea să-şi dea demisia. 

Nu e nicio invitaţie, n-aş putea să-l fac, n-aş putea să-l împing la demisie? Dar eu spun exact ceea ce simt", a mai spus Becali.

VIDEO Rezumat U Cluj - FCSB 2-1

Etichete: gigi becali , florinel coman , u cluj fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Fake news cu suporterii români care ar fi scandat numele lui Putin pe stadion. Care este, de fapt, realitatea

Un clip video care dă de înțeles că suporterii români la meciul cu Ucraina ar fi scandat numele lui Putin pe stadionul din Munchen s-a viralizat pe rețelele sociale și a fost preluat inclusiv în presa tabloidă din Marea Britanie. Centrul pentru Comunicare Strategică din Ucraina a demontat clipul ca fiind fake news și, mai mult, arată că sunetul adăugat la montaj provine dintr-o secvență unde Putin era înjurat pe stadion.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum ne-a numit țara selecționerul Ucrainei, după rezultatul care a luat pe nepregătite lumea fotbalului

Verdict-fulger! Ce a titrat presa din Belgia, după ce România a învins Ucraina la scor de neprezentare

România - Ucraina 3-0. VICTORIE IMENSĂ! ”Tricolorii” au făcut-o șah-mat pe Ucraina și au un debut de vis la EURO 2024

Cum ne-au numit ucrainenii înaintea meciului direct de la EURO 2024

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Kennedy Boateng a semnat cu Dinamo

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția nemților, după ce au auzit ce au scandat cei 40.000 de români prezenți la România - Ucraina 3-0

Imaginea emoționantă cu Florinel Coman de la finalul meciului România - Ucraina 3-0! La cine s-a dus în tribune

Înlocuitorul lui Velkovski la Dinamo, promisiune pentru fani: ”Sunt aici să îi fac mândri. Totul va fi bine”

Scene rar întâlnite la vestiare, după România - Ucraina 3-0

Citeşte şi

”Plăteam eu!”. ”Tricolorul” care l-a impresionat pe Gigi Becali: ”Am rămas uimit! Costă 15 milioane de euro acum”

Spaniolii au anunțat: ”Nebunie după victoria cu Ucraina. Au plătit clauza de reziliere a lui 'Mbappe de România'!”

PEROZCe i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

FILM NOWDaniel Radcliffe, apariție rară pe covorul roșu alături de iubita lui. Actorul din „Harry Potter” și Erin Darke sunt împreună de 12 ani

Ce nu s-a văzut la TV în România - Ucraina 3-0! Imagini extraordinare în fotbal cu dispozitive anti-dronă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Articolul de la care a plecat furia îndreptățită a lui Nicu Stanciu, căpitanul naționalei: "Nicușor du-te spre est, nu te urca în avionul de Germania, ai mințit fotbalul!" citeşte ştirea pe ziare.com

România, o țară falimentară. Firmele îngropate de autorități prin taxe și impozite, recordul ultimilor 12 ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Digi World

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri