Iasmin Latovlevici / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Iasmin Latovlevici, amintiri de la FCSB. Când putea echipa să joace o finală europeană și cum au ajuns jucătorii ”niște animale”

articol scris de Digi Sport
17.11.2021, 21:07
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Iasmin Latovlevici a fost fundașul stânga al ultimei echipe a FCSB-ului care a reușit performanțe notabile în cupele europene, optimi de finală în Europa League și calificare în grupele Champions League, în 2013.

Actualul jucător de la FC Argeș consideră că acea echipă putea ajunge chiar mai sus dacă ar fi mai rămas măcar un an împreună, însă dorința de a câștiga mai bine din punct de vedere financiar a dus la plecarea celor mai importanți jucători.

Iasmin Latovlevici, totul despre ultima perioadă de glorie a FCSB-ului

Am avut un episod cu nea Vali (n.r. Valeriu Argăseală), era vorba de bani, toată lumea voia să câștige mai mult. Am câștigat tot în țară, campionat, Cupă, Supercupă, ne-am dus în Champions League, am jucat destul meciuri în Europa.

Tot ce era de obținut, am dominat. Fiecare a vrut să câștige mai mulți bani și să plece afară. M-am dus la nea Vali și i-am zis 'nea Vali, dacă ne țineați pe toți, 10 ani eram campioni'. La care nea Vali 'păi știi câți bani trebuie să vă dau acum?'. 'Totul costă!'.

După ce am fost eliminați de Chelsea, dacă rămâneam un an împreună, eu cred, am eu nebunia asta, cred că puteam mai mult, puteam o finală. Eu acum, cum văd și cum eram atunci și ce nebunie aveam, puteam!”, a declarat Iasmin Latovlevici, în cadrul unui interviu realizat de Radu Drăguț, jurnalist Digi Sport.

Față de echipa din 2013, o constantă la FCSB este prezența în staff a lui Toni Petrea, revenit în funcția de antrenor principal, despre care Iasmin Latovlevici spune că a avut un rol important în realizările echipei conduse atunci de Laurențiu Reghecampf.

Toni e foarte bun, dar, îți dai seama, una e să fii secund, alta e să fii principal. Ca să fii un principal bun, ai nevoie de secunzi buni, de oameni care să te ajute. Toni se implica, am văzut multe lucruri. Ce nu vedea Reghe, îi spunea Toni”, a transmis Iasmin Latovlevici.

Întâlnirea cu Thomas Neubert, ”perfecțiune” pentru Iasmin Latovlevici

Iasmin Latovlevici a rememorat și antrenamentele fizice conduse de Thomas Neubert și a recunoscut că, inițial, a fost pus în mare dificultate, însă, după ce corpul s-a obișnuit, efectele au fost vizibile pe teren, jucătorii transformându-se în ”niște animale”.

A fost așa, perfecțiune, nu doar pentru mine, pentru mai mulți jucători. Eu sunt convins că nu face acum ce făcea cu noi, eram niște animale. Îmi aduc aminte că făceam niște concursuri, sunt alte vremuri. Prima dată a fost foarte greu, și-a dat și el seama, a văzut la ce nivel suntem, și a progresat ușor.

Îmi aduc aminte că ne-a pus să facem un TRX cardio. A zic să facem 10 minute. A început, Lukasz era în stânga mea, el o luase mai ușor, eu la maxim și am simțit că nu e bine. Nu știu dacă au trecut cinci minute, eram atât de amețit, nici nu mai știu dacă am terminat alea 10 minute.

Îmi tremurau mâinile și picioarele, îmi venea să vomit. Reghe zicea să venim la 5 contra 2. Mi-a dat cineva o pasă și a trecut mingea pe lângă mine, nu mai puteam. Dar, după, reușeam să facem două de 10 minute”, a spus Iasmin Latovlevici.

VIDEO cu declarațiile lui Iasmin Latovlevici:

Etichete: iasmin latovlevici , thomas neubert , toni petrea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce a promovat cu Parma în Serie A, Dennis Man a spus care este obiectivul lui

Răsturnare de situație! Thomas Tuchel ar putea continua la Bayern Munchen și din vară: ce a spus antrenorul

Reacția lui Marco Reus, după ce a fost anunțată plecarea sa de la Borussia Dortmund: ”Am lămurit lucrurile”

Exclusiv George Copos lasă de înțeles că Mircea Lucescu vrea la Rapid. ”E unic! L-aș aduce cu ochii închiși”

Citeşte şi

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”