Mihai Iosif, în Rapid - FCSB / Foto Sport Pictures

Exclusiv Iencsi știe cum s-a făcut diferența în Rapid - FCSB: "Fiecare face ce vrea, nici măcar nu vorbesc între ei"

articol scris de Digi Sport
16.08.2021, 17:31
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Rapid a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 1-0, iar fostul tehnician al giuleștenilor, Adrian Iencsi, a analizat prestația celor două formații.

Iencsi spune că la Rapid există o echipă în adevăratul sens al cuvântului, în timp ce la FCSB fiecare jucător trage pentru el: "Vreau să-i felicit pe jucători, se vede mâna lui Nico, a adus fotbaliști cu experiență. Felicitări lui Miță Iosif, a reușit să-i capaciteze pe jucători, le-a transmis acest entuziasm.

Iencsi știe cum s-a făcut diferența în Rapid - FCSB: "Fiecare face ce vrea, nici măcar nu vorbesc între ei"

Nu în ultimul rând, suporterii sunt cei care au creat această emulație. Ei transmit ceva fotbalului românesc, parcă ne-am întors în timp cu această atmosferă. E ceva fantastic ce s-a făcut la Rapid, este un reper de urmat. Rapid are un joc precaut și reacționează foarte bine când se pierde mingea.

De partea cealaltă, FCSB are jucători de mare perspectivă, însă echipa este foarte indisciplinată. Ei iau acțiuni personale, încearcă să marcheze singuri, ceea ce este foarte greu. Tănase cobora foarte mult ca să primească mingea, FCSB juca practic fără atacant. Antrenorul poate că este unul bun, dar nu este lăsat să-și pună ideile în practică. Se vede că antrenorul nu se impune în vestiar, iar când acest lucru se întâmplă nu poți face performanță.

N-ai cum să reușești dacă nu există disciplină. Se vede cu ochiul liber că la FCSB nu există disciplină, jucătorii nici măcar nu vorbesc între ei. Fiecare face ce vrea", a spus Iencsi, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

VIDEO Rezumatul partidei Rapid - FCSB

Rapid - FCSB 1-0. Giuleștenii câștigă derby-ul într-o atmosferă superbă, după autogolul lui Vinicius

Fanii au luat cu asalt Arena Națională, iar pe cel mai mare stadion al țării au fost prezenți peste 35.000 de suporteri. Suporterii celor două echipe au încins atmosfera încă de la primul fluier al arbitrului și s-au întrecut în mai multe bannere cu mesaje acide.

Pe teren, jocul a fost dur încă din start, însă arbitrul Marian Barbu a ezitat să arate cartonașe galbene devreme. Cele mai mari ocazii ale primei reprize le-au avut veteranii celor două echipe, Săpunaru și Vinicius. Unicul gol al meciului a fost un autogol, semnat chiar de fundașul brazilian al celor de la FCSB. După o centrare din flancul drept a lui Belu, Alexandru Crețu a ezitat să intervină, mingea l-a lovit pe Vinicius, iar apoi a intrat în poarta lui Vlad.

La pauză, FCSB a făcut trei schimbări, au intrat Moruțan, Mamut și Cristea, însă ocaziile periculoase la poarta lui Rapid nu au venit. O șansă notabilă i-a aparținut lui Florinel Coman, în minutul 52, când a încercat să-l surprindă pe Horațiu Moldovan cu un șut dintr-o lovitură liberă din poziție laterală.

Rapid a încercat să conserve rezultatul, iar spiritele s-au încins în minutul 83, după un conflict fizic înre jucătorii celor două echipe. Sorin Șerban a văzut al doilea galben și a fost eliminat după duelul cu Belu, iar Sefer a fost eliminat direct pentru o intervenție violentă asupra apărătorului de la FCSB.

FCSB a forțat pe final, iar Florin Tănase a avut o șansă bună în minutul 90+5, când Florin Tănase a șutat periculos dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Moldovan a reușit să respingă, iar Rapid a obținut o victorie cu 1-0, la fel cum se întâmpla și la ultimul duel direct dintre cele două, în februarie 2015.

În urma acestui rezultat, Rapid a revenit pe locul 2, cu 13 puncte în cinci meciuri, la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj. De partea cealaltă, FCSB e pe locul 4, cu 8 puncte.

VIDEO Cum au sărbătorit jucătorii de la Rapid după meci

Etichete: arena nationala , suporteri rapid , adrian iencsi , suporteri fcsb , meciuri rapid , meciuri fcsb , rapid fcsb , liga digisport , live video rapid fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Borussia Dortmund - PSG 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Parizienii nu au câștigat niciodată în fața ”zidului galben”

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Parma a promovat în Serie A! Echipa lui Pușcaș nu a putut să amâne sărbătoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Citeşte şi

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Foto Au vrut să facă la fel ca la Leverkusen, dar nu le-a ieșit! Ce s-a întâmplat imediat după FCSB - Farul

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă