Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani / Foto: SPORT PICTURES

Iftime îi dă replica lui Rotaru după ce patronul Universității Craiova l-a "taxat" pe Marius Croitoru

articol scris de Digi Sport
22.04.2021, 13:59
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, îi ia apărarea lui Marius Croitoru, după ce finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a spus că tehnicianul echipei de pe locul 5 "vorbește mult pe lângă subiect".

Totul a pornit de la o declarație acordată de Croitoru, la finele partidei FC Botoșani - Universitatea 1-1, din etapa a doua a play-off-ului, când tehnicianul în vârstă de 40 de ani a rezumat evoluția oaspeților: "N-am văzut nimic la cei de la Craiova, doar mingi lungi. Meritam victoria, Craiova nu a ajuns la poarta noastră".

Mihai Rotaru despre Croitoru: "Dânsul vorbește foarte mult pe lângă subiect"

Concluzia exprimată de Croitoru nu a fost pe placul omului de afaceri din fruntea oltenilor, care în această dimineață, la ProX, i-a replicat acid tehnicianului de la Botoșani. "E o vorba de educație, nu e vorba de rivalitate, dânsul (n.r.: - Marius Croitoru) vorbește foarte mult pe lângă subiect.

Nu vreau să intru în polemică cu domnul Croitoru sau cu domnul Iftime. Îi felicit pentru atitudinea de aseară", a punctat Rotaru.

  • Aseară, gazdele au deschis scorul prin albanezul Realdo Fili (12), după o greşeală a lui Nicuşor Bancu. Universitatea a reuşit egalarea pe final, prin Andrei Ivan (80), din pasa lui Matteo Fedele.
  • Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a susținut că arbitrul Radu Petrescu nu le-a acordat oltenilor două lovituri de la 11 metri.

Valeriu Iftime: "Faptul că domnul Mihai vrea să-l taxeze pe Marius nu este cel mai bun mod de a ne regla între noi"

Iftime i-a luat imediat apărarea antrenorului său și întărește ideea reliefată de Croitoru, la finele partidei de miercuri seara. "Craiova nu a fost o echipă mai bună decât noi!"

„Marius nu vorbește pe lângă subiect. Ne supărăm foarte ușor, cum am pățit-o și eu. Dacă spun ceva de echipa adversă, imediat mi se spune: «Vezi-ți de echipa lui matale. Că eu nu fac așa».

E bine să ne exprimăm punctul de vedere. Tot ce pot să spun e că nu prea acceptăm opinii diferite de ale noastre, de la oricine. Marius Croitoru este, până la urmă, un antrenor care poate să aibă un punct de vedere. Demonstrația Craiovei a fost pe teren, nu la declarații.

Erau buni, trebuiau să ne bată, punct. Ieri, nu a fost o echipă mai bună decât noi. Adică o echipă care putea să ia bătaie și nu era nicio surpriză după meciul de ieri. Deși Craiova este echipă bună. Faptul că domnul Mihai vrea să-l taxeze pe Marius nu este cel mai bun mod de a ne regla între noi", a spus Iftime, pentru ProSport.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani - Universitatea Craiova 1-1 

Etichete: mihai rotaru , marius croitoru , valeriu iftime


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă și a spus cu cine a discutat înainte de a-l numi la Craiova

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă