Adrian Mititelu / Foto: Sport Pictures

"Îi dau 5.000 pe lună și gata". Mititelu a vorbit despre problema antrenorului de la U Craiova 1948

articol scris de Digi Sport
03.07.2023, 23:26
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

U Craiova 1948 continuă să aibă probleme, din punct de vedere al antrenorului, iar Adrian Mititelu nu a găsit până acum rețeta stabilității la clubul său.

Mititelu: "Vreau să fac treabă cu oamenii în care am încredere”

Adrian Mititelu este recunoscut pentru lipsa sa de răbdare și pentru schimbările mult prea dese de antrenori. Ultimul exemplu este reprezentat de Joao Janeiro, care a fost adus ca o adevărată garanție a succesului în Bănie, însă tehnicianul a plecat după doar câteva săptămâni petrecute în România. 

Patronul celor de la U Craiova 1948 a recunoscut că are anumite probleme în privința alegerii unui antrenor și a dezvăluit ce trebuie să facă tehnicianul ideal pentru formația sa.

“Nu știu, vă spun sincer că sunt indecis. Am idei contradictorii, azi gândesc într-un fel, mâine în alt fel, îmi e și teamă, toată ziua numai scandaluri. Vreau să fac cum îmi dictează mie sufletul, pentru că toate deciziile de până acum le-am luat să mulțumesc opinia publică.

Știu că îmi trebuie un antrenor cu licența PRO, dar dacă aduc unul și spune lumea că l-am adus doar de licență, pentru că nu vreau asta, eu vreau să aduc unul care să mă ajute.

Că așa îmi era simplu, aduc unul, îi dau 5.000 (n.r. de euro) pe lună și gata, dar nu asta e problema. Vreau să aduc pe cineva care să colaboreze, să vină cu munca lui. Dacă nici anul ăsta nu fac treabă, poate că fac altfel, dar acum vreau să fac treabă cu oamenii în care am încredere”, a spus Adrian Mititelu, la Radio Sport Total FM.

Adrian Mititelu aduce antrenor român

Până va fi numit un nou antrenor principal, U Craiova 1948 va fi condusă de antrenorul Florin Drăgan și de preparatorul fizic Dan Vasilică. Viitorul tehnician va trebui să lucreze cu ei!

De asemenea, Adrian Mititelu a anunțat că orice antrenor vine trebuie să-i ofere libertate totală preparatorului fizic Dan Vasilică.

În acest moment, echipa este antrenată de cei care au antrenat-o după plecarea lui Croitoru, să fie clar. Eu am mare încredere în acești oameni și îi voi ajuta cu un licențiat Pro în zilele viitoare. Echipa a avut rezultate sub comanda lui Drăgan și a lui Vasilică. Eu am încredere în ei.

Nu mă voi lua după modelul lui Gigi Becali. Voi aduce pe cineva cu Licența Pro care să conducă acest colectiv. La mine colectiv înseamnă că preparatorul fizic are libertate totală. Vreau ca antrenorul principal să-i dea autonomie totală preparatorului fizic.

Nu aduc un antrenor de poză, aduc un antrenor care poate veni cu idei, dar care să lase preparatorul să lucreze. Cred că va fi român de data asta. Va fi un antrenor care să-i dea autonomie lui Vasilică”, a spus Adrian Mititelu, la Fotbal Club.

Etichete: adrian mititelu , superliga , u craiova 1948 , antrenor mititelu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”

Oficial Allegri, OUT de la Juventus! ”Comportament incompatibil cu valorile clubului”. Cine o va antrena pe ”Bătrâna Doamnă”

Video Gigi Becali s-a chinuit să scape de el, dar acum face spectacol. Andrea Compagno, ”triplă” la echipa din China

Adio, EURO! Și-a rupt piciorul cu o lună înainte de turneul final

Citeşte şi

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a intervenit în ”cazul Edgar Ie”: ”N-am cum să fiu convins”

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”