Ilie Dumitrescu / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu a găsit explicația pentru discursul lui Dan Petrescu: ”Nu a spus de fotbal, el a venit cu charter-ul și cu camerele!”

articol scris de Digi Sport
13.07.2022, 21:13
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

CFR Cluj va disputa în această seară, de la 21:30, a doua manșă a duelului din primul tur preliminar al Ligii Campionilor cu Pyunik Erevan. Prima partidă s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

La conferința de presă, Dan Petrescu a transmis că meciul cu Pyunik Erevan este foarte greu, dar a preferat să scoată în evidență niște aspecte neobișnuite. Antrenorul a vorbit despre zborul făcut de armeni cu charter-ul și de faptul că aceștia sunt cazați fiecare în camera lui. 

Ilie Dumitrescu a găsit explicația pentru discursul lui Dan Petrescu: ”Nu a spus de fotbal, el a venit cu charter-ul și cu camerele!”

Ilie Dumitrescu consideră că declarațiile făcute de Dan Petrescu înaintea meciului cu Pyunik nu au fost întâmplătoare și că atunci când a spus că adversarii au călătorit cu charter-ul și sunt cazați în camere single, a vrut de fapt să-i motiveze pe jucătorii de la CFR Cluj.

Expertul Digi Sport spune că antrenorul a simțit că nu poate vorbi despre valoarea din teren a echipei din Armenia, așa că a decis să scoată în evidențe alte aspecte pozitive ale celor de la Pyunik Erevan.

Este interesant discursul pentru că încearcă să echilibreze valoarea cu anumite detalii din astea, că au călătorit cu charter-ul, că stau singuri în cameră, că au avut opt zile să pregătească meciul. Este clar că trebuie să existe mobilizare și concentrare înaintea meciului.

L-am văzut și pe Burcă la conferința de presă. A zis că sunt favoriți și trebuie să marcheze. Cam asta e atmosfera pe care o transmite Dan Petrescu. Nu că este exagerat, dar de ce nu a spus că au un sistem foarte bine pus la punct, cu un joc extraordinar în benzi, cu niște interi care să creeze superioritate. El a venit cu charter-ul, cu camerele.

Contează foarte mult ritmul de joc. Dacă CFR va avea un ritm de joc bun câștigă lejer meciul. Eu cred că nu este diferit în vestiar. Cred că are aceeași atitudine și aceeași poziție. Dacă îi spui lui Klopp că adversarii au venit cu charter-ul nu îl dai pe spate”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club.

Și Ion Crăciunescu s-a amuzat de declarațiile antrenorului de la CFR Cluj. Fostul mare arbitru FIFA susține că dacă s-ar scrie o carte cu toate declarațiile date de Dan Petrescu înaintea meciurilor ar fi un succes uriaș.

”Cred că o carte cu declarațiile lui Dan Petrescu de dinaintea meciurilor ar fi una de succes. Cred că s-ar citi și în Anglia, și în America, și în Mexic, peste tot. Cum prezintă un antrenor adversarii înainte de meci. Este ceva incredibil, pe cuvântul meu. Nu am mai văzut așa ceva. Are partea asta a lui, cu detaliile lui”, a completat Ion Crăciunescu.

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj - Pyunik: ”Au venit cu charter-ul, au făcut două ore, stau la un hotel foarte bun, fiecare singur... Sunt foarte bine pregătiți”

”I-am studiat, am vorbit și cu antrenorul lor, îl știu, e foarte bine pregătit, au și un staff numeros. Au venit de două zile în Cluj. Ultima oară când a jucat o echipă din Armenia la Cluj a venit ori în ziua meciului, ori cu o zi înainte, după ce au zburat 10 ore prin toată Europa.

Ei au venit cu charter-ul, au făcut două ore. Stau la un hotel foarte bun din Cluj, 41 de single (n.r.- camere de o persoană), fiecare singur... Sunt foarte bine pregătiți din toate punctele de vedere! Sunt conștient de importanța și de dificultatea acestui meci, fotbalul este imprevizibil, totul e posibil mâine”, a declarat Dan Petrescu.

Etichete: cfr cluj , ion craciunescu , dan petrescu , ilie dumitrescu , pyunik erevan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

La 4 zile după "cea mai urâtă experiență din carieră", antrenorul lui Drăgușin și-a decis viitorul

Galerie Foto Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury și este noul campion mondial absolut. Decizie controversată

Cristi Balaj și-a dat acordul și revine în SuperLiga, la mai bine de o lună de la despărțirea de CFR

Exclusiv Andrei Cristea reclamă debandada de la FCU Craiova: ”Sunt multe discuții de abordat”

Citeşte şi

Începe! Dan Petrescu a anunțat ce urmează la CFR Cluj, după ce a umilit-o pe Farul

Video Nu i-a venit să creadă! Faza care l-a făcut pe Dan Petrescu să-și pună mâinile în cap în CFR Cluj - Farul

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Contractul ”beton” prin care Nelu Varga vrea să-l convingă pe Risto Radunovic să o trădeze pe FCSB pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină